Nieuws

Apple-specialist Leapp brengt Genius Bar naar eigen winkels

Het gaat hard voor Leapp, de van oorsprong Nederlandse Apple-specialist die sinds een goed jaar ook actief is in België.

 

De aanbieder van refurbished Apple-producten gaat het aantal winkelpunten in Vlaanderen gevoelig verhogen. Ook komt er een soort van Genius Bar, waar klanten terechtkunnen voor onmiddellijke support voor hun Apple-producten.

 

Momenteel is Leapp – een anagram van Apple – volop op zoek naar geschikte locaties in West-Vlaanderen en in Leuven, al blijkt dat een hele opdracht: “Een geschikte winkellocatie vinden is zeer moeilijk”, zegt Werner Bruyns, COO bij Leapp. Er zijn plannen om de huidige winkels in Antwerpen, Gent en Hasselt nog uit te breiden met minstens drie nieuwe locaties.

 

Bij Leapp krijgen gebruikte Apple-producten zoals iPads, iPhones en Macbooks een tweede leven: “Ze worden volledig schoongemaakt, uitgebreid getest en krijgen eventueel zelfs een hardwareupgrade zodat ze weer helemaal klaar zijn om te gebruiken”, aldus Bruyns. Leapp heeft hiervoor een eigen laboratorium in Amsterdam waar de herstellingen gebeuren.

 

Naast het duurzame hergebruik van Apple-producten, mikt Leapp ook op een aangename in-store ervaring. Naar analogie met de Genius Bar in de echte Apple-stores, zal op termijn in alle winkels van Leapp een gelijkaardig concept verschijnen. Aan een speciale balie kun je dan terecht met je Apple-product voor een herstelling, upgrade, refurb of technische ondersteuning. Het product moet niet bij Leapp gekocht zijn. In de mate van het mogelijke worden de werken meteen uitgevoerd aan de balie, terwijl de klant wacht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business