Nieuws

Blokker opent marktplaats voor externe verkopers

Naast de eigen producten biedt Blokker nu ook ruimte aan externe partijen om producten te verkopen in de Blokker-webshop.

De online marktplaats krijgt de naam Nextail Connect!, naar de overkoepelende e-commerce-organisatie van Blokker Holding die onder andere ook ketens als Leen Bakker en Bart Smit onder de vleugels heeft. Op termijn zou er ook een online marktplaats verschijnen voor die formules, maar voorlopig wordt de webshop beperkt tot Blokker. Onder andere Nederlandse webshops als Koffiediscounter.nl, Primavieradeluxe.com en Yourstockshop.nl hebben zich al aangesloten aan het platform en zouden al zo’n 10.000 producten hebben toegevoegd aan het bestaande Blokker-gamma.

Tot nu toe is de marktplaats enkel toegankelijk voor het Nederlandse publiek. Of Belgische consumenten ooit toegang krijgen tot het platform, is niet zeker, maar Belgische handelaars kunnen zich wel aanmelden, meldt een woordvoerder aan de Tijd. Blokker werkt immers initieel met een selecte groep handelaars, maar plant binnenkort het aantal verkopers uit te breiden. De handelaars hanteren “eigen prijzen en levertijden”, en bezorgen zelf de bestelling aan de klanten.

Met een online marktplaats  gaat Blokker overigens de concurrentie aan met bol.com, die niet alleen een marktplaats openstelde voor externe partijen, maar ook logistieke en marketingdiensten aanbiedt.

 

https://www.twinkle.be/nieuws/166447/blokker-investeert-webshop-en-omnichannelstrategie/

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business