Nieuws

Xerox-app laat gebruikers documenten naar de cloud 'slepen'

Xerox pakt uit met een applicatie die documentscans centraal opslaat, waardoor ze meteen naar de juiste webapplicatie of clouddienst geïmporteerd kunnen worden.

 
Kmo’s verliezen vaak veel tijd met het inscannen en opslaan van documenten, zoals ontvangstbewijzen of invoices, meent Xerox. Eerst moet het document onder de scanner en wordt de digitale versie opgeslagen op de computer. Daarna moet die versie manueel worden geüpload in webapplicaties zoals SAP of Dropbox. Het zijn veel stappen voor iets dat eigenlijk een insignificant deel is van de totale workflow, en daarom introduceert Xerox Web Capture Service.
 
De software bestaat uit een browserextensie waarmee het mogelijk wordt de documenten rechtstreeks naar de webdienst te importeren. De gescande documenten kunnen opgeslagen worden in de add-on en worden vandaar aan de juiste webapplicatie toegevoegd door ze naar het scherm te slepen. Zo moeten gebruikers het document niet meer manueel in de juiste map plaatsen, of het op hun computer gaan zoeken om het te uploaden.
 
Web Capture Service werkt niet alleen met Xerox-scanners, maar met toestellen van eender welk merk, maakt Xerox zich sterk. Onder andere HP, Kodak, Fujitsu, Epson, Canon zouden compatibel zijn met de software. Als je de add-on op de scanner zelf wilt gebruiken, ben je wel aangewezen op een Xerox-product. De dienst is vanaf volgend jaar beschikbaar.
 

Bron: Xerox

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business