Nieuws

eBay vergoedt prijsverschil met waardebon van 24 uur

EBay verscherpt op de Amerikaanse markt de prijsstrijd met zijn grote concurrenten Amazon en Walmart. De marktplaats biedt een laagsteprijsgarantie zodat consumenten hier 'altijd de laagste online prijs vinden'.

eBays ‘Price Match Guarantee’ is van toepassing op ruim 50.000 artikelen uit het ‘Deals’-segment van zowel grote handelaars als kleinere partijen. Het segment bestaat uit een variabele selectie veel verkochte, nieuwe producten, zoals elektronica, decoratie en mode. De artikelen worden tegen een korting van 20 tot 90 procent aangeboden door één van de negenhonderd als ‘betrouwbaar’ gemarkeerde verkopers.

Waardebon voor 24 uur

De prijzen zijn al extreem competitief maar als een koper het voor minder vindt, zullen we met plezier de prijzen van onze concurrenten tegemoet komen,’ zegt Hal Lawton, Senior Vicepresident van eBay Noord-Amerika in een statement. Indien bezoekers een Deal-artikel namelijk goedkoper vinden elders op het web, dan kunnen ze vóór hun aankoop contact opnemen met eBay. In dat geval krijgen ze een bon ter waarde van het verschil. De bon is 24 uur geldig en moet gebruikt worden voor die specifieke aankoop.

Voorwaarden

De prijzen worden vergeleken met die van concurrenten als Amazon, Walmart, Jet.com, Home Depot, Sears, Target, Best Buy en Wayfair, aldus TechCrunch. Voorwaarde is wel dat het artikel identiek is aan die op de concurrerende website en dat het op voorraad is. ‘Een abonnement is niet nodig voor eBay Deals’, geeft de marktplaats mee, doelend op Amazons Prime-abonnement, waarbij klanten lid moeten worden om te kunnen profiteren van allerhande voordelen.

Garanties

Het is niet de eerste keer dat eBay uitpakt met garanties. Eerder dit jaar verzekerde de online marktplaats klanten al met een ‘Guaranteed Delivery‘, waarbij de bestelling binnen drie dagen of minder wordt geleverd, en beloofde het bedrijf nepartikelen dubbel terug te betalen als de vervalsing door hen kon worden vastgesteld.

 

https://www.twinkle.be/nieuws/168123/virtuele-assistent-cortana-vergelijkt-retailers-om-laagste-prijs-vinden/


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business