Nieuws

Teamleader is snelst groeiende Belgische techbedrijf

Teamleader wint de jaarlijkse Technology Fast 50-prijs van Deloitte, waarmee die laatste snelgroeiende Belgische technologiebedrijven in de verf wil zetten.

 
De afgelopen vier jaar kende Teamleader een groei in verkoop van maar liefst 2.097 procent. De CRM-specialist uit het Gentse haalt met die cijfers de Technology Fast 50-award voor sterkste groeier van Deloitte binnen. Teamleader biedt een softwareoplossing aan waarin customer relations management gecombineerd wordt met project management en invoicing. Het bedrijf richt zich met zijn aanbod vooral op KMO’s. Met de prijs haalt het bedrijf bovendien een nominatie binnen voor de Technology Fast 500-awards, de Europese variant van de Belgische prijsuitreiking die aan het einde van dit jaar in Parijs plaatsvindt.
 
Deloitte bekroonde Teamleader zowel in de algemene categorie van zijn awardshow als in de softwarecategorie. In die laatste kaapte het bedrijf om onze eigen Smart Business Awards eerder dit jaar nog een zilveren beeldje weg.
 
Teamleader zag het leven als start-up in 2012. In de afgelopen vijf jaar haalde het bedrijf 13,5 miljoen euro op als onderdeel van drie investeringsrondes. Intussen telt de scale-up 170 werknemers die actief zijn in kantoren in Amsterdam, Berlijk, Madrid, Milaan en Parijs.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business