Nieuws

eBay vereenvoudigt plaatsen van producten

Productbeschrijvingen invoeren op online marktplaats en veilingsite eBay moet een stuk sneller gaan dankzij een update van de app.

eBay rolt momenteel een update uit waardoor het plaatsen van een product op de website “minder dan minuut” in beslag zou moeten nemen. De apps voor Android en iOS bevatten al enige tijd de mogelijkheid om beperkte informatie automatisch in te vullen via het scannen van de barcode van een product. Met de nieuwe update verruimt eBay die mogelijkheid en kan de app bijna alle nodige velden zelf invullen na een productscan.

“Deze laatste update maakt gebruik van eBay’s gestructureerde data, die helpt om de meer dan 1,1 miljard items op het platforms te catalogiseren, om meteen productdetails en leverinformatie te voorzien in de plaatsingsprocedure,” legt Kelly Vincent, vice-president van Consumer Selling Product & Engineering uit. Vincent stelt dat het platform in de loop van dit jaar nog meer verbeteringen zal uitrollen om verkopen op het platform te vergemakkelijken.

eBay voert niet alleen slimme automatisering in aan de kant van de verkopers. Het platform kwam afgelopen zomer ook met slimme zoekmogelijkheden voor potentiële kopers. Zij kunnen sinds vorig jaar aan de hand van een foto zoeken naar een product op de online marktplaats.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business