Nieuws

Nieuwste Smart Business magazine nu uit!

Smart Business wil de kloof dichten tussen IT en de Vlaamse bedrijfswereld, en houdt bedrijfsleiders op de hoogte van de allerlaatste technologische innovaties.

 

Een van die innovaties, kunstmatige intelligentie, wordt echter maar al te vaak aanzien als de grote boosdoener op de werkvloer. De opvatting heerst namelijk dat robots en AI ons langzaamaan zullen verdringen in het bedrijfsleven.

 

Smart Business wil die vooroordelen de wereld uit helpen, want AI achterwege laten in je bedrijf is een gemiste kans, aangezien ondernemingen die AI toepassen in hun bedrijfsprocessen grotere tijdsmarges overhouden en meer winst genereren. Daarom vind je in deze editie ook een speciaal dossier over AI waarin je alles te weten komt over AI, machine learning en deep learning, alsook de impact van AI op de arbeidsmarkt.

 

Dat is echter niet alles dat je in deze editie te weten komt. Zo leer je in editie 163 alles over digitaal welzijn, de nieuwste cybersecurity trends en het fenomeen van zakelijke berichtplatformen.

 

Bestel nu je magazine en leer alles over de laatste trends op het gebied van zakelijke IT.

 

businessitmagazinesmart businesssmartbiz

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals