Coolblue ondersteunt voortaan betalingen via Apple Pay

Voortaan kan je eenvoudig je aankoop bij Coolblue betalen met behulp van Apple Pay. Je bankkaart mag je dus links laten liggen.

Om online betalingen uit te voeren heb je tegenwoordig vaak geen bankkaart meer nodig. Sommige webshops geven je de mogelijkheid om een QR-code te scannen met de Bancontact-app zodat een bankkaart een overbodige luxe wordt. Apple-gebruikers krijgen nu bij Coolblue ook de mogelijkheid om met Apple Pay te betalen, niet alleen online, maar ook in de fysieke winkels.

Als je Apple Pay al gebruikt op de iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch, dan zijn aankopen dus voorbij voor je het weet. Een pincode hoef je namelijk niet meer in te geven, aangezien je betalingen ook kan goedkeuren via een snelle vingerafdrukscan of gezichtsherkenning.

Coolblue laat zijn klanten tot slot niet aan hun lot over. Het heeft namelijk een adviespagina gemaakt waar klanten terecht kunnen als ze van de nieuwe functionaliteit gebruik willen maken. Ook Apple-gebruikers die nog niet vertrouwd zijn met Apple Pay, worden hier begeleid bij het instellen ervan. Vervolgens is er informatie te vinden over zowel betalingen via de app, als via de website en in de fysieke winkels.

De functionaliteit is momenteel alleen beschikbaar in België. In Nederland is Apple Pay namelijk nog steeds niet beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business