Airbnb vergemakkelijkt je zoektocht naar een verblijf voor je business trip

Nu toont Airbnb ook de hotels met positieve reviews van andere zakenreizigers.

Airbnb wil het makkelijker maken om een verblijf te vinden dat ook voldoet aan je zakelijke eisen. De app zal vanaf nu af aan een lijst voorstellen van hotels die positief werden bevonden door andere zakelijke reizigers. Voorheen vroeg Airbnb je altijd simpelweg of je voor het werk reisde, maar nu heeft Airbnb een zoekfilter geïmplementeerd die je kan inschakelen aan het begin van je zoekopdracht. De feature zorgt ervoor dat je verblijfsmogelijkheden te zien krijgt die relevanter zijn voor je zakelijke trip.  

De zoekfilter zal de hotelletjes en appartementjes aanduideden die positieve recensies hebben gekregen van andere zakelijke reizigers. 

Airbnb helpt ondernemingen en bedrijven nu al met het organiseren van team buildingdagen en zorgt ervoor dat gebruikers zich kunnen inschrijven bij het dichtstbijzijnde We Work-kantoorgebouw. En hoewel de laatste nieuwe feature simpel lijkt, kan het toch de meer dan 500.000 bedrijven van dienst zijn die Airbnb for Work gebruiken. Het brengt Airbnb alvast een stap dichter in zijn strijd tegen de macht van grote hotelketens zoals Hilton en Marriott.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business