Nieuws

Renders van iPhone 16 Pro Max zijn al gelekt 

iPhone 16 Pro Max
© 9to5Mac
Nu Apple zich opmaakt voor de release van de iPhone 15, zijn er ook al details gelekt over de modellen voor 2024, zoals de iPhone 16 Pro Max.

De CAD-beelden (ontwerpfoto’s) van de volgende generatie iPhones circuleren al online. Met name de renders van de iPhone 16 Pro Max worden al volop vergeleken met die van de iPhone 15 Pro Max die dit jaar verschijnt. 9to5mac meldde dat als eerste. Het is dan ook een interessante vergelijking. Let wel: de CAD-images zijn een voorlopig ontwerp dat niet altijd representatief is voor het uiteindelijke product. Het zou dus zomaar kunnen dat Apple alsnog dingen aanpast.

iPhone 15 Pro Max vs. iPhone 16 Pro Max

Over de iPhone 15 Pro Max is er al een beetje meer zekerheid. Die had volgens de eerste geruchten een solid-state-knop met een actieknop moeten krijgen, maar Apple botste op technische moeilijkheden bij dat ontwerp. Daarom zal de iPhone 15 Pro Max het op gewone knoppen houden. Apple zoekt wel naar een oplossing voor die solid-state-knop en zal die alsnog gaan gebruiken voor de iPhone 16 Pro Max, als we op de renders kunnen voortgaan, tenminste.

6,7 tegenover 6,9 inch

Ook over het display is al het een en ander geweten. Zo zou de iPhone 16 Pro Max volgens de CAD-beelden een groter display krijgen dan zijn voorganger: 6,9 in plaats van 6,7 inch. Het wordt zo de grootste iPhone ooit. De smartphone zou 165 mm hoog zijn (tegenover de 159,8 mm van de iPhone 15 Pro Max). Het vlaggenschip voor 2024 zal ok breder zijn (77,2 mm tegenover 76,7 mm). Op die manier blijft de beeldverhouding van de iPhone 16 Pro Max intact.

© 9to5Mac

iPhonegebruikers die geen fan zijn van grote schermen, hoeven zich niet veel zorgen te maken. De andere telefoons uit de 16-line-up zullen naar verluidt even groot zijn als de iPhone 15-modellen van dit jaar (6,1 en 6,7 inch).

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business