Nieuws

Cowboy verhoogt de prijs van zijn fietsen

Cowboy
© Cowboy
Cowboy produceert al sinds 2017 hun herkenbare elektrische fietsen. In 2022 werd het bedrijf met de fietsen door Time Magazine uitgeroepen tot een van de beste uitvindingen van 2022.

Sindsdien is het voor Cowboy enkel bergop gegaan. Software-updates brachten nieuwe functionaliteiten naar de fietsen en stelden rijders in staat om gebruik te maken van AdaptivePower. Zelfs na de aankoop werden heel wat C4-fietsen nog net iets beter gemaakt met zo’n update.

Nu laat het merk weten dat de C4-fietsen ook iets duurder worden. Niet dat het bedrijf meer wil vragen voor de fiets omdat het intussen een beter product is. De prijsstijging komt er vooral door “investeringen in de toekomst van ons bedrijf en de voortdurende ondersteuning die we aan al onze klanten bieden”, aldus CEO Adrien Roose in een persbericht dat de fietsenfabrikant uitstuurt.

Cowboy financieerde eerdere uitbreidingen voornamelijk via crowdfundingcampagnes. Laatste keer gebeurde dat in maart 2022. Het bedrijf haalde toen het beoogde bedrag van 1 miljoen euro binnen drie uren op.

De Cowboy 4 en Cowboy 4 ST zijn te krijgen via de website van Cowboy, voor een licht verhoogde prijs vanaf €2.990.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business