Dealtip: Anker 4-poort snellader voor 44,99 euro (25% korting)

Dealtip Anker multipoort-oplader
© TechPulse/Anker
Anker's 4-poort desktoplader behoort tot de beste multipoort-opladers, met laadsnelheden tot 65 watt aan een schappelijke prijs. Nu met nog eens 25 procent korting bij Amazon.

Uiteraard wil je op vakantie alle favoriete momenten kunnen vastleggen met je smartphone. Een volle batterij is dan ook cruciaal. Helaas komen we maar al te vaak accommodaties tegen met slechts één of twee stopcontacten per kamer. Grote kans dat dus niet iedereen zijn eigen stekker kan inpluggen. Met een multipoort-oplader kun je dit gelukkig vrij gemakkelijk oplossen.

Het is aan te raden een oplaadstation te kopen dat voldoet aan jouw wensen. Kortom: hij moet genoeg poorten bevatten én rap genoeg opladen. Grote kans dat de Anker PowerPort Atom III Slim aan jouw wensen voldoet. Momenteel kost hij slechts 44,99 euro, na 25 procent korting.

Specificaties PowerPort Atom III

Waar Anker’s PowerPort Atom III Slim straalt is zijn laadvermogen van 65 watt via vier poorten. Het gaat specifiek om twee usb-c-poorten en twee reguliere usb-a-poorten. Zijn alle poorten volzet dan laadt de Atom III Slim met maximaal 30 watt via één van de usb-c-poorten, 20 watt via de ander en nog eens 15 watt (gedeeld) via twee usb-a-poorten. Afdoende om je smartphone, tablet of zelfs een energiezuinige laptop vrij snel mee te kunnen opladen.

Qua oplaadprotocollen ondersteunt de lader USB-PD 3.0 (Power Delivery) en USB-PD PPS. PPS heb je nodig om een Samsung-smartphone te kunnen snelladen. Wel is dit beperkt tot maximaal 25 watt. De PD-standaard werkt daarnaast met vrijwel alle moderne apparaten met een usb-c-poort. Goed om te weten is dat het protocol (en dat geldt ook voor de PPS-variant) werkt via een van de twee usb-c-poorten.

© Anker

Waar de Anker-multipoortlader ten slotte in uitspringt is zijn dunne ontwerp. De laderfabrikant zegt gebruik te maken van GaN-techniek (galium nitride) om de lader dunner te maken. Met succes: hij is namelijk 1,8 centimeter dik. Ook is de multipoortlader relatief licht: hij weegt slechts 163,29 gram. De lader meenemen in je rugzak moet dan ook geen enkel probleem zijn.

Dealtip: pak nu 25% korting

Normaliter kost de Anker PowerPort Atom III Slim zo’n 59,99 euro. Momenteel is de oplader met 25 procent in prijs verlaagd, en kost hij nog slechts 44,99 euro. 15 euro korting dus. Tot wanneer de deal loopt, is niet precies bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business