Spotify lanceert verbeterde app voor Tesla’s

Spotify Tesla-update
© Unsplash/Spotify
Spotify-CEO Daniel Ek heeft woensdagmiddag een vernieuwde app voor Tesla's aangekondigd. Met de nieuwe app kunnen gebruikers onder meer sneller inloggen.

“Spotify heeft de infotainment-luisterervaring voor Tesla’s geüpdatet”, opent Ek de video op Twitter. Onderdeel van die aangepaste luisterervaring is de nieuwe inlogoptie. Daarvoor scannen gebruikers een QR-code die op het scherm van Tesla’s verschijnt. Vervolgens bevestigen ze via hun telefoon de login, en kunnen ze direct beginnen met streamen. Dit moet het met name makkelijker maken voor gebruikers die onregelmatig een Tesla gebruiken om sneller in te loggen op hun Spotify-account.

Eenmaal ingelogd krijgen gebruikers nu ook toegang tot audioboeken. Wellicht wist je het nog niet, maar de streamingsdienst biedt ook luisterboeken aan. Die kun je voortaan dus ook luisteren tijdens het rijden. Verder voorziet Spotify nu de mogelijkheid om direct naar een artiest- of albumpagina te navigeren vanuit een afspeellijst. Klik simpelweg op de artiest of het album om deze te openen. Voor de update waren artiesten- en albumpagina’s enkel toegankelijk via de ingebouwde zoekmachine.

Dat zou niet alles zijn wat de update te bieden heeft. Wat verder nieuw is, laat Ek echter in het midden. Elke nieuwe functie is alvast welkom in de ingebakken Spotify-app voor Tesla’s, daar de app door velen als ‘te basic’ wordt omschreven.

Uitgelicht artikel Spotify Spotify accepteert geen betalingen via Apple meer

Uitrol Spotify-update

Volgens Ek is de uitrol van de Spotify-update inmiddels on-a-roll. Grote kans dus dat de functies per direct zichtbaar zijn op jouw Tesla. Zo niet, dan rolt de vernieuwde app vermoedelijk de komende dagen uit naar jouw wagen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business