Nieuws

Spotify-app op Android crasht na update

Spotify logo
© Unsplash / Alexander Shatov
Een recente Spotify-update voor Androidgebruikers zorgt ervoor dat de app constant crasht. Spotify meldt het probleem te onderzoeken.

Volgens Spotify speelt het probleem met name in de recente bètaversie (8.8.60.522). Toch lijkt het probleem ook gebruikers op stabiele versies van de Android-app te treffen. Over een oorzaak van de problemen doet de streamingsdienst geen uitspraken. Wel schrijft het bedrijf in een forumpost dat het een onderzoek is gestart naar de oorzaak van de problemen.

Vooralsnog is er slechts één oplossing: het bètaprogramma verlaten. Navigeer hiervoor naar de Spotify-productpagina in de Play Store en verlaat het bètaprogramma. Door de app vervolgens te verwijderen en opnieuw te installeren, moet het probleem verdwijnen. Gebruikers die reeds een bètaversie installeerden en geen problemen ervaren, worden aangeraden voorlopig geen update te installeren. Zodoende voorkom je dat jouw Spotify-app plots begint te crashen.

Wanneer een update arriveert om het probleem te verhelpen, is niet bekend. Het probleem treft alvast alleen Android-gebruikers. De iOS- en Windows-app zijn niet getroffen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business