Nieuws

Promotievideo Bose-hoofdtelefoon ligt op straat

Bose QuietComfort Headphones
© Bose
Bose lanceert mogelijk op korte termijn een drietal nieuwe QuietComfort-hoofdtelefoons. Ditmaal is een promotievideo van de Bose QuietComfort Headphones gelekt.

Bose’s QuietComfort Headphones is de goedkoopste over-ear hoofdtelefoon die het merk zou uitbrengen. Volgens Dealabs krijgt de QuietComfort Headphones een adviesprijs van 400 euro. De prijzen lekten dus reeds uit, maar over het design wist de publicatie maar weinig te vertellen. Voor die informatie wijken we ditmaal uit naar TheTechOutlook, die een promotievideo publiceerde van Bose’s nieuwe aanwinst.

Duidelijk is dat de nieuwe over-ears het ontwerp van de Bose QuietComfort 45 overnemen. Net als op die hoofdtelefoon is de power- en bluetoothknop op de rechter earcup geplaatst. Onderaan deze earcup bevinden zich ook de usb-c-laadpoort, volumeknoppen en een led-indicatielampje. Links op de hoofdtelefoon zou Bose enkel de 3,5mm-audiopoort en een actieknop plaatsen.

Bose bevestigt in de promotievideo verder dat de hoofdtelefoon over noise cancelling beschikt. Dat mag overigens geen verrassing meer zijn: de QuietComfort-serie staat bekend om zijn ANC-functies. Volgens eerder gelekte informatie zou de ruisonderdrukking een pak beter werken. Daarnaast is ook de audiokwaliteit van een hoger niveau ten opzichte van de QuietComfort 45.

Bose Music-app

Onderdeel van de promotievideo is ook Bose’s Music-app. Met die app kunnen gebruikers de over-ear hoofdtelefoon bedienen. De QuietComfort Headphones beschikken daarbij onder meer over EQ-instellingen om de bas en treble naar smaak aan te passen.

Details over de batterijduur zijn vooralsnog niet beschikbaar. TheTechOutlook stelt dat gebruikers de hoofdtelefoons wel weer met draad kunnen gebruiken als de batterij leeg is. Functies zoals ANC en de Music-app zijn dan niet beschikbaar.

Uitgelicht artikel Bose Let op: Bose roept subwoofers terug wegens brandgevaar

Twee kleuropties

Ten slotte is gekend dat de Bose QuietComfort Headphones in twee kleuren beschikbaar komt. Het gaat weeral om dezelfde kleuren van de QuietComfort 45’s: beige en zwart. Wanneer Bose met zijn nieuwe over- en in-ear hoofdtelefoons op de proppen komt, blijft vooralsnog koffiedik kijken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business