Nieuws

TechPulse back to school: win een iiyama 32″ QHD-monitor

winactie monitor school
© iStock / skynesher & Iiyama
Het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Het ideale moment om je werkplek toch nog een kleine upgrade te geven.

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan en dus mag TechPulse een monitor weggeven. De iiyama G-Master GB3280QSU-B1 Red Eagle is een echte gamingmonitor, maar kan natuurlijk ook dienen om je schoolwerk op te maken.

De monitor is 32″ groot en heeft een gebogen scherm. Eender wat je op de monitor doet, dankzij een verversingssnelheid van 165 Hz zal het er altijd enorm vloeiend uitzien. Daardoor, maar zeker ook dankzij de responstijd van 2 ms, zullen je reflexen heel wat sneller worden. Verder biedt het VA-paneel een maximale helderheid van 350 nits.

Aansluiten kan je dan weer via een van de twee HDMI-poorten, via de DisplayPort-aansluiting of via één van de twee usb-aansluitingen. Je kan dus zonder problemen je laptop aan deze monitor koppelen. HDR-ondersteuning maakt dat kleuren er op de monitor des te levender uitzien, terwijl een Blue Light Reducer ervoor zorgt dat je aangenaam aan je schooltaken kan werken.

Klinkt dat interessant? Vul dan zeker vòòr 8 september 12u ‘s middags onderstaand Gleam-formulier in door op de link te klikken. Op 8 september, om 12 uur ‘s middags, wordt deze back to school-winactie afgesloten. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail – hou dus zeker je mailbox in de gaten!

TechPulse back to school: win een Iiyama G-Master 32″-monitor

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business