Nieuws

Pixel 8 Pro alweer ‘gelekt’: temperatuursensor en kleuren te zien

Pixel 8 Pro
De Pixel 8 Pro is alweer opgedoken in een 'lek'. Hij is te zien in Googles eigen 360-gradensimulator, waarop een nieuwe temperatuursensor te zien is.

De Pixel 8 Pro is goed om weg om de meest gelekte smartphone ooit te worden. Specialisten stellen er zich vragen bij, want nu het voor de zoveelste keer gebeurt, zou het zomaar deel kunnen uitmaken van Googles strategie. Deze keer kwam het lek via de 360-gradensimulator van Google, die je toelaat om de smartphone te roteren en vanuit elke hoek te bekijken.

De simulator werd voor het eerst opgemerkt door X-gebruiker José Rubén en nog anderen die hun eigen screenshots van de tool deelden, zo meldt The Verge. Kleine gele stippen wijzen op allerlei poorten en sensoren. Een temperatuursensor is de enige nieuwigheid die daaruit echt af te leiden is, naast de beschikbare kleuren: porcelain en black. Het homescherm lijkt sterk op dat van de Pixel 7 Pro. Er is ook een simkaartslot te zien, maar veel meer eigenlijk niet.

Enkel cameraspecs al gelekt

Er zijn geen specificaties te zien, maar daarover hebben we al onze vermoedens, dankzij eerdere lekken. De Pixel 8 Pro zou een 50 MP sterke hoofdcamera hebben, die 50 procent meer licht doorlaat. Sony levert dan weer een ultrawide van 64 MP. Googles nieuwste smartphone zou ook een plat scherm krijgen, in plaats van het licht gebogen display van de Pixel 6 en 7 Pro. De Pixel 8 Pro zou ook een 5.000-mAh-batterij krijgen die aan 27 W opgeladen kan worden.

Pixel 8 Pro straks officieel onthuld 

Verwacht wordt dat Google de Pixel 8 Pro eindelijk officieel zal onthullen op het aankomende launchevent op 4 oktober. Toevallig of niet lekte Google telkens al wat (‘per ongeluk’ of niet) in de aanloop naar de lancering van de iPhone 15, op 12 september. Mogelijk gaat Google in één klap de Pixel Watch 2 en nog wat hardware voorstellen.

Uitgelicht artikel Google Pixel 8 Google Pixel 8 krijgt veel langer software-updates

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business