Nieuws

Apple verhoogt abonnementsprijzen voor TV+, Arcade en One

Apple iPhone
© iStock / grinvalds
Apple verhoogt de prijzen voor enkele van zijn abonnementen, waaronder het streaming- en het gamingabonnement.

Apple laat weten dat het zijn tarieven voor TV+, Arcade en het verzamelabonnement One verhoogt. Voor Apple Arcade betaal je nu twee euro meer per maand, terwijl je voor TV+ en het One-abonnement elke maand drie euro extra neertelt.

Het is de tweede prijsverhoging die Apple doorvoert sinds het zijn streamingdienst vier jaar geleden uit de grond stampte. Aanvankelijk kostte de dienst slechts 4,99 euro per maand. Dit werd later bijgesteld naar 6,99 en wordt dus nu opnieuw opgetrokken, naar 9,99 euro. De prijsstijging doet zich niet enkel voor in België: ook in de rest van de wereld wordt het binnekort duurder om Apple TV+ te kijken.

Hetzelfde geldt voor Apple Arcade, het abonnement waarmee je toegang krijgt tot een heleboel games op je iPhone of iPad. Een tijd geleden kon je nog spelletjes spelen aan 4,99 euro per maand. Dit bedrag wordt nu opgehoogd naar 6,99 in de maand. De prijsstijging is dus het mildst voor Arcade. Ook het One-abonnement gaat omhoog in prijs, zowel voor wie een individueel abonnement als een gezinsabonnement heeft. Apple One voor jezelf zal nu 19,95 euro kosten. Deel je het abonnement met je gezin? Dan kost het abonnement voortaan 25,95 euro.

De prijswijziging gaat per direct in voor nieuwe klanten – sluit je nu een abonnement af, dan zal dit dus aan de nieuwe, verhoogde prijzen zijn. Bestaande abonnees krijgen nog te horen vanaf wanneer zij meer moeten betalen. Andere Apple-abonnementen, zoals Music en iCloud, veranderen niet van prijs.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business