Nieuws

Renders tonen aanstaande Samsung Galaxy A35

Samsung Galaxy A35 5G
© OnLeaks
Geruchtenmaker OnLeaks heeft woensdag diverse renders van de Samsung Galaxy A35 gedeeld. Verwacht wordt dat de Galaxy A35 in de eerste helft van 2024 verschijnt.

Eerder bracht OnLeaks enkele renders van de Galaxy A25 5G naar buiten. Daarmee kregen we een eerste blik op het vernieuwde ontwerp van Samsungs Galaxy A-serie. Vernieuwend is overigens niet écht het juiste woord: de Galaxy A25 lijkt immers sprekend op de Galaxy A24. Dat geldt nu wederom voor Samsungs Galaxy A35 5G, waarvan OnLeaks het ontwerp én enkele specificaties onthult.

Vanachter is de Galaxy A35 een directe kopie van de A34, met drie verticaal geplaatste camera’s en daarnaast de flitser. Voor grotere wijzigingen moeten we kijken naar het frame. Net als op de Galaxy A25 én Samsungs Galaxy S24-serie gaat het om een vlak frame. Bij de power- en volumeknoppen zie je verder nog een ophoging, die we eveneens tegenkwamen op de A25. Mogelijk maakt dit dat je de smartphone net iets comfortabeler kan vasthouden.

Samsung Galaxy A35 5G frame
© OnLeaks

Qua formaat is de A35 vrijwel identiek aan de A34. Samsungs Galaxy A35 5G meet volgens OnLeaks 161,6 x 77,9 x 8,2mm. Het schermformaat blijft daarmee ook ongewijzigd – aan 6,6 inch. Wel brengt Samsung een einde aan de periode van de waterdruppelnotch. Op de Galaxy A35 is volgens de geruchtenmaker juist een hole-punch notch. Tot slot is bekend dat de telefoon een vlak scherm krijgt.

Prijzen en beschikbaarheid

Over een mogelijke introductiedatum zijn vooralsnog geen details bekend. Dit jaar bracht Samsung de Galaxy A34 en Galaxy A54 uit op 16 maart. Ook voorgaande modellen werden steeds in maart of april gelanceerd. Vermoedelijk geldt dat ook voor de Galaxy A35 en andere Galaxy AX5-modellen; voorlopig blijft dat echter koffiedik kijken.

Dito geldt voor het prijskaartje. Verleden jaar steeg het prijskaartje van de Galaxy A34 met 50 euro, mede door de aanhoudende inflatie, tot 349 euro. Onbekend is of inflatie komend jaar alweer leidt tot hogere prijzen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business