Nieuws

Sci-fi actiethriller The Creator komt in 2024 naar Disney+

The Creator, een sci-fi actiethriller van 20th Century Studios, is klaar om zijn debuut te maken op Disney+. Volgens de studio verschijnt de film in januari 2024 op Disney+.

The Creator werd op 29 september uitgebracht in de VS. In de bioscoopzalen bleek de film niet uitzonderlijk populair, met een omzet van 104 miljoen dollar. Inmiddels is de film ook beschikbaar als blue-ray en via VOD-kanalen. Vanaf januari 2024 komt de film ook naar Disney+. Of België en Nederland meteen aan de beurt zijn, zal nog wel moeten blijken. Soms zijn er regionale verschillen voor wanneer films en series op regionale edities verschijnen.

The Creator

In het jaar 2070, een tijd waarin de wereld is getekend door nucleaire vernietiging en een oorlog tegen kunstmatige intelligentie, neemt de film The Creator ons mee op een adembenemende reis. Geregisseerd door Gareth Edwards en geschreven in samenwerking met Chris Weitz, biedt deze sciencefiction-actiefilm een intrigerende blik op een toekomst waarin mens en machine op gespannen voet staan.

The Creator speelt zich af in een wereld die is verdeeld tussen degenen die AI omarmen en degenen die ertegen vechten. Na een nucleaire explosie in Los Angeles, die de wereld voorgoed veranderde, wordt een voormalig special forces-agent gerekruteerd voor een geheime missie. Zijn doel? Het opsporen en uitschakelen van de mysterieuze “Creator”, die een wapen heeft ontwikkeld dat de oorlog kan beëindigen.

Cast

De film wordt gedragen door een getalenteerde cast:

  • John David Washington als de vastberaden agent.
  • Gemma Chan als een intrigerende medestander.
  • Ken Watanabe als een mysterieus figuur.
  • Sturgill Simpson en Allison Janney voegen diepte toe aan het ensemble.

Lancering in 2024

Disney zou de film in januari 2024 naar Disney+ brengen. Voorlopig blijft het koffiedik kijken op welke datum dit staat te gebeuren. Vast staat wel dat het een film is die je niet wil missen als je van actiethrillers houdt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business