Nieuws

Belgische energieleverancier Mega lanceert Mega Telecom

Mega Telecom
© Mega
Energieleverancier Mega heeft donderdag aangekondigd mobiele abonnementen te gaan aanbieden onder de naam Mega Telecom.

Mega Telecom betreedt de telecombranche als een MVNO, oftewel een Mobile Virtual Network Operator. Dit houdt in dat Mega geen eigen telecomnetwerken bezit, maar die van een andere provider gebruikt. In dit geval werkt Mega Telecom samen met Orange, die zijn 3G-, 4G- en 5G-netwerken openstelt voor Mega-klanten.

Over de reden voor de uitbreiding van energieleverancier naar telecomprovider zegt het bedrijf: “Simpelweg omdat goedkopere energie leveren geweldig is, maar voor ons was dat niet genoeg.” Mega wil klanten gaan veroveren met “voordelige alternatieven” voor bestaande aanbieders. Daarvoor biedt het direct drie abonnementsformules aan:

 SparkStarFlash
Data5 GB60 GB15 GB
Belminuten/sms150 belminuten + 150 sms’enOnbeperkt bellen en sms’enOnbeperkt bellen en sms’en
Prijs12 euro (tijdelijk 8 euro voor drie maanden)27 euro (tijdelijk 19 euro voor zes maanden)17 euro (tijdelijks 13 euro voor 6 maanden)

Bepaal je verbruikslimieten

Met een Mega Telecom-abonnement hoeven klanten nooit voor verrassingen te komen staan. Niet op het vlak van de factuur, althans: klanten kunnen namelijk zelf de verbruikslimieten buiten de bundel bepalen. Zo bepaal je zelf hoeveel extra data, belminuten of sms’en je ontvangt als je de bundel overschrijdt.

Dat verbruik kun je steeds in de myMega-app opvolgen. Via die app kun je ook de facturen van je abonnement raadplegen en extra’s toevoegen of uitschakelen.

Korting voor energieklanten

Energieklanten van Mega ontvangen bij hun telecomprovider een korting van 2 euro per maand, gedurende de volledige duur van het abonnement. Hiervoor hoef je tijdens het inschrijven voor de gsm-abonnementen enkel aan te geven dat je al energieklant bent. De korting wordt vervolgens van de abonnementsprijs afgetrokken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business