Nieuws

Disney+ deelt trailer van eerste Bluey-special ‘The Sign’

bluey
© Disney+
Disney heeft de trailer onthuld voor 'The Sign', de eerste special van de hitserie 'Bluey'. Die gaat in première op 14 april om 20u Centraal-Europese Tijd (CET).

De week ervoor, op 7 april, zal een nieuwe standaardaflevering, ‘Ghostbasket’, in première gaan, eveneens om 20u ‘s avonds, op Disney+.

Bluey: succesvolste serie in de VS

‘Bluey’ is dit jaar de meest gestreamde serie voor alle doelgroepen en de nummer 1 serie voor kleuters en kinderen in de Verenigde Staten. De aflevering van 7 april toont de terugkeer van de zeer geliefde Grannies, Janet en Rita, gespeeld door Bluey en Bingo.

Gecreëerd en geschreven door Joe Brumm, volgt de serie Bluey, een lieve en onvermoeibare Australische herdershond die bij haar moeder, vader en kleine zus, Bingo woont. Bluey gebruikt haar eindeloze energie om spelletjes te spelen die zich op onvoorspelbare en hilarische manieren ontvouwen, waardoor haar familie en de hele buurt in haar wereld van plezier worden getrokken.

The Sign-special

‘The Sign’ is de langste aflevering ooit van de wereldwijde hitserie. Dave McCormack en Melanie Zanetti hernemen hun rollen als de stemmen van Bandit en Chilli Heeler, en Patrick Brammall keert terug als de stem van Uncle Rad, Claudia O’Doherty als Frisky, samen met Megan Washington als Calypso, Myf Warhurst als Trixie, en Rose Byrne als Aunt Brandy.

Beide afleveringen zullen eerst worden uitgezonden via ABC Kids in Australië en vervolgens wereldwijd op dezelfde dag worden uitgerold op Disney+, Disney Junior en Disney Channel in alle andere beschikbare regio’s (met uitzondering van China en Nieuw-Zeeland).

disney+ontspanningstreaming

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals