Informatie over twee nieuwe Nothing-telefoons gelekt

Nothing Phone (1)
© Unsplash/Thai Nguyen
Nothing lanceert dit jaar nog twee smartphones. Verwacht wordt dat het Britse merk deze zomer in ieder geval de high-end Nothing Phone (3) introduceert.

Nadat Nothing dit voorjaar de Phone (2a) lanceerde, staan er dus nog twee smartphonelanceringen op de planning. Dat meldt geruchtenmaker Dylan Roussel via X. Roussel hintte eind maart al op de komst van twee nieuwe Nothing-smartphones. Ditmaal onthult de tipster ook de codenamen van de Nothing-telefoons: PacmanPro en Tetris.

Concrete informatie over de smartphones weet Roussel niet te noemen. Wat wel vast lijkt te staan, is dat de ‘PacmanPro’ een prijzigere variant is op de Phone (2a), die de codenaam ‘Pacman’ droeg. Wat de ‘Tetris’-telefoon te bieden heeft, blijft gissen. Gezien de Britse fabrikant dit jaar nog een high-end smartphone moet onthullen, zou het zomaar om de Nothing Phone (3) kunnen gaan.

Van die smartphone is intussen bekend dat Qualcomm er zijn Snapdragon 8s Gen 3-chipset voor mag leveren. Die chipset werd vorige maand aangekondigd door de Amerikaanse chipmaker. Net als de Phone (2) biedt de tweede vlaggenschiptelefoon van Nothing dus niet Qualcomms absolute topchipset. Nothing gaf vorig jaar al te kennen dat het de prijzen van zijn smartphones wil drukken door goedkopere Qualcomm-chips te kopen. Dankzij de schone Android-software moeten de telefoons alsnog vlot aanvoelen.

Community Edition-telefoon

Android Authority speculeert dat de PacmanPro-codenaam mogelijk toebehoort aan de Community Edition-versie van de Phone (2a). Het bedrijf werkt daarbij samen met de community aan een versie van de (2a) die is ontworpen door de Nothing-community.

Daarover zal later dit jaar mogelijk meer bekend worden. Nothing heeft voor 18 april in ieder geval een Community Update gepland staan. Het zal dan weer nieuwe informatie over Nothing-producten onthullen. Vermoedelijk komen we dan ook meer te weten over de Ear (3)-hoofdtelefoon.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business