TechPulse weekoverzicht logo

In dit weekoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!

Advertentie
Advertentie

Gerelateerde artikelen

Dossier: Amazon Project Zero en de strijd tegen namaak

E-commerceplatformen trekken zoals alle online diensten ook mensen met slechte bedoelingen aan. Dit is hoe Amazon haar platform en klanten tegen namaakproducten probeert te beschermen.

Jaguar lanceert I-Pace EV320 die 15.000 euro goedkoper is

Jaguar heeft bij de EV320 een heel stuk van de prijs en het vermogen gehaald. Maar je krijgt er nog steeds een échte Jaguar voor in de plaats.

Logitech G-Series Color Collection laat gamers hun eigen stijl uitdrukken

Wil jij je gaming set-up ook verder personaliseren? Het kan met de nieuwe Logitech G-Series Color Collection die in september verschijnt.

Fitbit introduceert Sense, Versa 3 & Inspire 2

Fitbit heeft deze week 3 nieuwe smartwatches voorgesteld. Allen hebben ze een GPS aan boord en krijg je gratis toegang tot Fitbit Premium.

Beschermt dit futuristisch masker van LG ook tegen het coronavirus?

Het technologisch hoogstaand PuriCare masker van LG lijkt interessant in tijden van Corona, maar beschermt het de gebruiker ook?

Nieuwe video toont onaangekondigde LG Wing

Nieuwe beelden tonen een onaangekondigde LG Wing met dubbele display. Het kleine display langs de zijkant is 4 inch groot en zou verschillende toepassingen hebben.

Amazon Halo gaat concurrentie aan met Fitbit & Apple Watch

Amazon Halo is de laatste poging van de online retailer om mee in de markt van wearables te stappen. Het bedrijf wil zich onderscheiden met een totaalpakket aan functies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here