Partnerinfo

Netgear Nighthawk gekozen als beste wifirouter op de Europese markt

[Partnerinfo] De Nighthawk® X6 AC3200 Tri-Band WiFi Router (R8000) van Netgear is bij de European Hardware Awards uitgeroepen tot de beste router die op de Europese markt verkrijgbaar is.

De Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi Router (R8000) van Netgear is bij de European Hardware Awards uitgeroepen tot de beste router die op de Europese markt verkrijgbaar is. De Nighthawk X6 versloeg daarbij vijf andere genomineerde routers.

De jaarlijkse lijst van de beste hardware op de markt in heel Europa wordt samengesteld door de European Hardware Association (EHA). De jury bestaat uit redactieleden van negen grote Europese technologienieuws- en reviewsites: het Britse Kitguru, het Nederlandse Hardware.Info, het Duitse Hardwareluxx, het Franse CowCotLand, het Italiaanse Hardware Upgrade, het Spaanse HispaZone, het Poolse PurePC, het Zweedse SweClockers en het Roemeense Lab 501.

De Netgear Nighthawk X6 AC3200 Router zorgt voor meer hogesnelheid wifiverbindingen met meer apparaten dankzij de baanbrekende Tri-Band wifitechnologie. Deze verbindt automatisch en gelijktijdig met elk apparaat met wifi in huis. Nighthawk X6 biedt daarnaast een 1Ghz dual core-processor die gecombineerde wifisnelheden tot wel 3.2Gbps haalt, drie wifibanden (één 2,4GHz en twee 5GHz), zes high-performance antennes, Smart Connect Intelligence en dynamische quality of service. Deze krachtige combinatie van functionaliteiten zorgt ervoor dat elk device automatisch wordt toegewezen aan de best passende wifiband, voor optimale snelheid. Als gevolg daarvan ondervinden snelle apparaten geen hinder van langzame of oudere wifi-apparaten, wat zorgt voor snelle downloads, streaming en online games. Laptops, tablets, telefoons, televisies, gameconsoles, smart home devices en IP-beveiligingscamera’s krijgen een snelheidsboost, zodat gebruikers overal in huis kunnen rekenen op goede wifiverbinding.

“We zijn vereerd met de verkiezing van de Nighthawk X6 tot beste router op de Europese markt”, zegt David Henry, senior vice president home networking products bij Netgear. “De uitdaging in thuisnetwerken schuilt in het alsmaar groeiende aantal wifi-apparaten waarnaar gestreamd moet kunnen worden. Gelukkig beschikt de Nighthawk X6 over de capaciteit, flexibiliteit en intelligentie om deze uitdaging aan te kunnen.”

Belangrijkste eigenschappen:

  • Razendsnelle 802.11ac wifisnelheden tot 3.2Gbps*
  • Drieband wifi zorgt voor meer snelle wifiverbindingen naar meer apparaten
  • Dynamische QoS bandbreedteprioritering op basis van toepassing en apparaat
  • Zes hoge prestatie antennes voor maximaal bereik
  • Smart-Connect verbindt langzamere en snellere apparaten met verschillende wifibanden
  • 1GHz dual core processor met drie offload processors
  • Beamforming+ verbetert draadloos bereik en betrouwbaarheid
  • USB 3.0 poorten bieden hoge snelheid en ReadySHARE® USB opslag
  • Gratis ReadySHARE Vault PC software voor automatische backups naar USB
  • NETGEAR genie® met remote access, een persoonlijk dashboard dat het makkelijk maakt het thuiswerk te monitoren, controleren en repareren op afstand

Kijk deze video voor meer informatie over de prijswinnende Nighthawk X6.

Prijzen en beschikbaarheid

De Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi Router (R8000) is beschikbaar bij zowel geautoriseerde Netgear-partners als via andere verkoopkanalen. Een adviesprijs is op aanvraag beschikbaar.

 

Deze partnerinfo wordt aangeboden door Netgear.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business