In 2018 zijn er weer tal van verschillende smartphones verkrijgbaar op de markt. Een telefoon repareren is natuurlijk een optie wanneer deze kapot is, maar ook een nieuwe aanschaffen is natuurlijk erg leuk. De vraag is echter welke er dan gekozen moet worden. De mooiste en beste modellen die in 2018 verkrijgbaar zijn, staan hieronder […]

In 2018 zijn er weer tal van verschillende smartphones verkrijgbaar op de markt. Een telefoon repareren is natuurlijk een optie wanneer deze kapot is, maar ook een nieuwe aanschaffen is natuurlijk erg leuk. De vraag is echter welke er dan gekozen moet worden. De mooiste en beste modellen die in 2018 verkrijgbaar zijn, staan hieronder op een rijtje.

Samsung Galaxy S9

Natuurlijk kan de nieuwste Samsung niet ontbreken in dit rijtje. De Galaxy S9 is eigenlijk in alles net weer wat beter, sneller en mooier dan haar voorganger. Het 5.8 inch scherm van 2960 x 1440 pixels maakt indruk en werkt ook erg plezier en handig. Ook de camera van 12 megapixel is erg indrukwekkend. Deze smartphone is zonder twijfel het beste Android toestel van dit moment.

iPhone X

Ook de nieuwste iPhone hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. Apple kwam vorig jaar met een speciale editie vanwege het tienjarig jubilieum. In 2018 is de iPhone X nog steeds gigantisch populair en dat is ook terecht. Er zijn veel technische vernieuwingen aan het toestel toegevoed en ook het design is flink veranderd. Vooral het veel grotere scherm zal direct opvallen. Ook is dit toestel water- en stofdicht.

Huawei P20 Pro

Een opvallende telefoon waarbij de fabrikant zich bewust op de camera heeft gericht om uit te blinken. Deze Huawei heeft namelijk een driedubbele camera van 40/20/9 megapixel. Ook de rest van de smartphone is echter uitstekend, waardoor deze smartphone gretig aftrek vindt.

OnePlus 6

Nog een smartphone die het zeer goed doet in 2018. Het scherm dat doorloopt tot de rand is natuurlijk niet uniek meer, maar met de binnenkant maakt deze OnePlus veel indruk. De software en hardware werkt uitstekend en de smartphone is ook ontzettend handig om te gebruiken. Dankzij het hoge gebruikersgemak kiezen veel oudere smartphonegebruikers voor deze telefoon. Overigens zijn ook de prestaties van de dubbele camera erg indrukwekkend.