Centraliseer je documenten met de Synology DS1520+

Synology DS1520+
Op zoek naar een nieuwe NAS maar weet je niet waar te beginnen? Synology heeft heel wat gebruiksvriendelijke NAS-systemen in de aanbieding. De DS1520+ is er daar eentje van.

Vandaag de dag gebruiken we tientallen verschillende online diensten. De markt is redelijk versplinterd en als consument heb je dan ook een enorme keuze aan tools. Van OneDrive over Dropbox tot Google Drive met ieder hun eigen manier van werken, back-ups en samenwerkingsmogelijkheden.

Met de Synology DS1520+ breng je al die diensten samen. Perfect voor thuisgebruik, kleine ondernemingen of IT-liefhebbers. Deze netwerkgebonden NAS wordt dé centrale documenten- en back-upplek in huis. Je maakt eenvoudig back-ups van je smartphone, tablet, Mac of Windows via de plug & play-oplossing van Synology.

Bescherm je bestanden met de Synology 1520+ NAS.

Aan de slag met Synology

Bovendien is deze DS1520+ krachtig genoeg om via virtueel desktopbeheer meerdere besturingssystemen te draaien. Je kan al je foto’s, video’s en muziek samenbrengen in één plek en van daaruit streamen naar je favoriete speaker of televisie.

Met de Hyperbackup-technologie van Synology heb je van ieder toestel een overzicht van de laatste herstelpunten en kan je ook gemakkelijk teruggaan in de tijd. Het systeem zorgt er ook voor dat er wordt voortgebouwd op de eerdere back-ups.

De 1520+ kan twee SSD’s en twee HDD’s aan met een maximaal vermogen van 108TB. Bovendien heb je een 4-kernen CPU aan boord met pieken tot 2,7 GHz.

Synology + thuiswerk

Uiteraard mogen we ook de combinatie van deze DS1520+ met thuiswerk niet vergeten te vermelden. Deze NAS verleent zich perfect tot werken in teamverband vanop een afstand. Databeheer met al je collega’s vanop één plaats? Daarvoor moet je bij Synology zijn. Een plug & play oplossing met een web browser, desktop agent, mobiele applicatie en de integratie met andere Synology-systemen zorgen ervoor dat alles naadloos samenwerkt.

Of je nu Windows, Mac of Ubuntu gebruikt, de puzzel past. Bovendien biedt het bedrijf Synology Office waarmee je gemakkelijk real-time kan samenwerken in documenten, spreadsheets en slides. Synology Chat biedt dan weer een naadloze en beveiligde omgeving waarin je team kan communiceren via chat. Thuiswerken wordt zo een stuk prettiger met de DS1520+.

Prijzen en beschikbaarheid

Je hebt al een Synology 1520+ vanaf 779 euro. Dat is zonder schijven. Wil je bijvoorbeeld 4x een 4TB schijf? Dan kom je op 1325 euro voor het geheel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business