Partnerinfo

PayPal Borderless Commerce Report: de trends van 2021

Het PayPal Borderless Commerce report voor 2021 is nu gratis beschikbaar. Haal zo snel mogelijk nieuwe inzichten in huis voor je onderneming.

COVID-19 heeft vrijwel alle mensen, instellingen en landen op de planeet ertoe aangezet zich aan een nieuwe realiteit aan te passen. Ondanks een ongelijkmatig wereldwijd herstel begint het consumentenvertrouwen weer te groeien.

In het PayPal Borderless Commerce Report 2021 worden de huidige en toekomstige wereldwijde verschuivingen die de toekomst van wereldwijde handel vorm zullen geven, in kaart gebracht en belicht. Het doel? U helpen potentiële groeigebieden voor uw bedrijf te identificeren, terwijl het consumentengedrag in 13 belangrijke markten (van Australië tot Rusland over Duitsland) diepgaand wordt onderzocht. Of uw bedrijf nu pas begint aan globalisering of u uw wereldwijde bereik uitbreidt, inzicht in data van uw klanten in het buitenland is de sleutel tot een succesvolle instap in nieuwe markten.

De grote ommezwaai in e-commerce

Dit actiegerichte playbook is ontworpen om ondernemers te helpen begrijpen hoe ze een wereld van nieuwe kansen over de grenzen kunnen aanboren, veerkracht voor hun bedrijf kunnen opbouwen en groei kunnen stimuleren door nu deel te nemen aan de “ommezwaai”. Het rapport helpt handelaars te begrijpen hoe ze voordeel kunnen halen uit nieuwe normen en klanten maar ook hoe ze nieuwe markten kunnen bereiken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zie jij heil in de toekomst van VR?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Bekijk beschikbaarheid

Business