Partnerinfo

Maak kennis met Elgato en werk van thuis in alle comfort

Elgato setup
Ben jij nog op zoek naar hoogwaardige producten om je thuiskantoor uit te breiden? Elgato heeft de oplossing.

Nu het thuiswerken een duidelijke blijver is geworden, is het een goed moment om even na te denken over je werkplek. De goedkope webcam en microfoon die je vorig jaar kocht omdat ‘het toch maar voor even’ was, zijn immers al weer aan vervanging toe (en als we eerlijk zijn was je er nooit écht tevreden over). 

Dit is waar Elgato je kan bijstaan met een uitgebreid assortiment van high-end hardware. Ontwikkeld voor veeleisende streamers en content creators gaan deze producten verder waar zakelijke oplossingen tekortkomen: naadloze integratie en een ongezien gebruiksgemak. Wanneer schreef jij voor het laatst nog een hele e-mail met een druk op een knop? Deze drie producten maken het verschil.

1. Elgato Stream Deck

Thuiswerken met Elgato doe je niet zonder het Stream Deck, een echte game-changer. De tool is makkelijk te gebruiken en helpt je bij het optimaliseren van je workflow. Of je nu in customer service werkt of hele dagen met spreadsheets bezig bent, je verhoogt er ongetwijfeld jouw productiviteit mee. 

Of je nu nood hebt al zes, vijftien of tweeëndertig sneltoetsen, Stream Deck helpt je op weg dankzij zijn programmeerbare LCD-toetsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je met een druk op de knop je microfoon uitzetten in Zoom of Teams, of surf je snel naar de website van je bedrijf zonder de url te hoeven typen. Je kan echter nog meer tijd uitsparen door sneltoetsen te programmeren voor je favoriete apps en je kan zelfs hele blokken tekst aan een specifieke knop koppelen. Zo hoef je niet steeds een standaard e-mail opnieuw te schrijven of te kopiëren uit een Word-document. Macro’s laten je dan weer toe om meerdere acties na elkaar automatisch uit te voeren, terwijl de Elgato Store je voorziet van tientallen gratis plug-ins, icoontjes, geluidseffecten en meer als je liever een kant-en-klare oplossing hebt. 

2. Elgato Facecam

Met het Stream Deck bedien je ook andere apparaten van Elgato, waaronder de Facecam. Deze high-end webcam met 1080p/60fps resolutie heeft een vaste f/2.4 prime lens uit glas die maakt dat je overal in beeld even scherp bent. Zo hoef je niet steeds op zoek te gaan naar de juiste focus wanneer je iets wil tonen tijdens een online meeting. Dankzij de Camera Hub software behoudt je bovendien de volledige controle over de instellingen van je webcam, zodat je er steeds perfect uitziet. De schroefdraad van de Elgato Facecam maakt het tenslotte mogelijk om de webcam op een statief te monteren voor extra veel vrijheid. Of je combineert hem met het Elgato Ring Light natuurlijk, zodat je belichting altijd op punt staat.

3. Elgato Wave:3

Bij een goede webcam hoort een goede microfoon en in die categorie valt de Elgato Wave:3. Deze studiomicrofoon is makkelijk aan te sluiten op je computer en zorgt ervoor dat je duidelijker dan ooit tevoren klinkt. Dit met de hulp van de unieke interne pop-filter, die er tegelijk voor zorgt dat je geen extra accessoires nodig hebt. De handige draaiknop stelt je in staat om snel je volume bij te stellen, terwijl de Wave Link mixersoftware voor meer uitgebreide mogelijkheden zorgt, met ondersteuning tot negen verschillende kanalen voor de ultieme controle over je audio. 

Meer weten over de producten van Elgato? Ontdek ze op Elgato.com

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business