PureVPN

Zijn niet al je favoriete films en series te streamen in België? Dankzij PureVPN kan je toch genieten van het volledige aanbod.

Advertentie

Het is ontzettend frustrerend: net wanneer je Netflix, Disney+ of Prime Video in huis haalde, blijkt de film of serie waar je zo naar uit keek (plots) beperkt te zijn tot de VS of een andere regio. Gelukkig kan je die geografische restricties omzeilen met een VPN-service als PureVPN. Zulke diensten gebruiken end-to-end-encryptie om je locatie privé te houden en je tegelijkertijd te beschermen tegen online toezicht en hacking.  

Alle streamingplatformen gebruiken je IP-adres om je geografische locatie te bepalen en dus al dan niet toegang te geven tot hun diensten. Wil je toch series of films kunnen streamen die eigenlijk alleen elders beschikbaar zijn? Dan biedt een dienst als PureVPN de ideale oplossing. 

Stream alles van je vertrouwde diensten met PureVPN 

PureVPN is een premium-VPN-dienst met meer dan 6.500 servers in ruim 78 landen. PureVPN is een van de weinige providers die je effectief toegang geeft tot alle regionale content van Netflix, Disney+ en Prime Video. Je hoeft er alleen deze stappen voor te volgen: 

  • Sluit je aan bij PureVPN 
  • Download en installeer de app op je apparaat 
  • Log in met je PureVPN-account 
  • Open de PureVPN-app en maak verbinding met de Amerikaanse server 
  • Stream alle content van Netflix, Disney+ en Prime Video

Waarom voor PureVPN kiezen? 

PureVPN is een kwalitatieve VPN-dienst die zowel online security biedt als meer vrijheid op het internet. Je krijgt meteen toegang tot je favoriete streamingplatformen, waar dan ook ter wereld. Bovendien garandeert PureVPN snelle verbindingen dankzij protocollen die goed functioneren met streamingdiensten, zoals WireGuard en Proxy. 

PureVPN heeft geenenkele restrictie op vlak van bandbreedte en garandeert zo een optimale manier om in België van je favoriete streamingdiensten te genieten. 

Momenteel loopt er bij PureVPN een New Year Deal. Daarmee scoor je maar liefst 82 procent korting op een tweejarig abonnement.