Ben je nog op zoek naar een clouddienst voor heel het gezin? Zet je zoektocht stop, dit is pCloud voor familie.

Advertentie

Veel clouddiensten investeren in een uitgebreid portfolio abonnementen. Waar je vroeger kon kiezen tussen één à twee formules zijn er vandaag vaak ook aparte abonnementen voor studenten en families. Ook pCloud heeft een eigen Familie-aanbod.

Wat is pCloud voor familie?

In pCloud voor Familie krijg je toegang tot 2TB cloudopslag. Die kan je verdelen over maximum 5 gebruikers. Bovenop die 2TB cloudopslag krijg je van pCloud 2TB aan gedeeld linkverkeer. Dat betekent dat je nog eens 2TB aan content kan delen. Bovendien voorziet het bedrijf zijn clouddienst van Fair Share, daarbij draagt de eigenaar van een map het gewicht van die map in zijn opslag. Tot slot krijgen klanten met een pCloud voor Familie-abonnement tot 30 dagen prullenbakgeschiedenis.

Ik heb interesse in pCloud voor Familie

Credit: pCloud

Waarom kiezen voor pCloud voor familie?

Het voordeel van dit familie-aanbod is natuurlijk meteen duidelijk: je kan enorm besparen. Met een eenmalige betaling krijg je levenslang toegang tot veilige opslag voor je gezin. Bovendien kan je de gezamenlijke ruimte delen en kan je alles van familiefoto’s of bijvoorbeeld reisvideo’s centraliseren.

Speciale familieaanbieding

pCloud pakt uit met een speciale familieaanbieding waarbij je voor 350 euro in de plaats van 500 euro levenslang toegang krijgt tot 2TB pCloud voor familie. Je betaalt dus één keer, je hebt géén abonnement en géén verborgen kosten.

Ik heb interesse in pCloud voor Familie


1 REACTIE

  1. Levenslang? Heb mij ook bij garanties ed. altijd afgevraagd: welk leven bedoelen ze, dat van mij, van het item zelf (dan zitten ze altijd goed) of dat van de tante van de vrouw van de CEO?
    We hebben er zo nog weten komen en bijna evenzoveel weten gaan.
    350eur? Ineens dokken! Dan betaal ik liever per jaat 99eur voor 2tb bij Google en naargelang de evolutie kan ik naar Microsoft of Dropbox of? Die kan je toch ook delen met je gezin….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here