Partnerinfo

[Partner info] Maak je al gebruik van Digital Signage?

Effectief Digital Signage gebruiken op televisieschermen in je winkels, kantoor of werkplaatsen? Ontwerp je presentaties, boodschappen en advertenties en stuur ze naar je schermen.

Digital signage, ook wel bekend onder de naam narrowcasting, is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is een uitstekende tool voor presentaties op beurzen, in winkels, gebouwen, vergaderzalen etc. Ook voor reclamedoeleinden is digital signage inmiddels een beproefd middel waarmee zeer goede resultaten worden behaald. Een noodzakelijk iets voor elke winkel of bedrijf.

Voor wie is het gebruik van digital signage geschikt?

Dat is het mooie van digital signage, het is zowel voor grote als kleine bedrijven en organisaties een perfect communicatiemiddel. Of je nu de aandacht voor je product, dienst of reclameboodschap wilt krijgen, een indrukwekkende presentatie voor die nieuwe klant wilt maken, of voor professionele bewegwijzering. De mogelijkheden zijn eindeloos.

SignageTube is het neusje van de zalm

De grote populariteit van digital signage heeft ertoe geleid dat er vele, vele aanbieders van digital signage software zijn. Geen wonder dat velen door de bomen het bos niet meer zien. Noodgedwongen wachten zij dus nog maar even met het inzetten van deze lucratieve tool. Misschien hoor jij daar ook wel bij. En dat is jammer, zo doe je zeker je bedrijf of organisatie te kort.

SignageTube is geschikt voor zowel grote als kleine ondernemingen. De prijs/kwaliteitverhouding van ons product is perfect. Daarmee kan je direct je voordeel doen. Geen grote investeringen in soft- of hardware, maar gewoon direct aan de slag in de cloud en de omzet vergroten.

Iedereen kan met SignageTube overweg

Om te starten met SignageTube heb je geen kennis en ervaring met digital signage nodig. Het programma is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen ermee overweg kan. Investeren in cursussen voor de toekomstige gebruikers van SignageTube is dus niet nodig. Bovendien staan wij altijd voor je klaar met tips en advies.

De werkwijze in het kort:

Aan de slag met digital signage

 1. Een account aanmaken
 2. Players en schermen aanmaken
 3. Afspeellijsten maken met video’s en presentaties. Je kan ook gebruik maken van content uit onze uitgebreide bibliotheek.
 4. Afspeellijsten inplannen: waar, wat en wanneer.
 5. De app installeren op je computer.
 6. Het synchroniseren van de bestanden.
 7. Live controle: zie vanop afstand wat er effectief gespeeld wordt.
 8. Waarschuwingen en alarmen per email
 9. Tevreden klanten en een hogere omzet!

De voordelen van SignageTube

– Altijd en overal toegang: Je hebt altijd en overal toegang tot je schermen, zolang je maar toegang tot het internet hebt. Zo kan je op elk moment de content op je schermen of monitoren aanpassen.

– Alleen een internetverbinding nodig: Met cloud-based digital signage kan je vanaf je computer of ander apparaat met een internetverbinding inloggen op je account. Dus niet meer in de auto springen en terug naar kantoor rijden als je bent vergeten om de content aan te passen.

– Nooit meer updates installeren: SignageTube wordt automatisch geüpdatet. Zo heb je telkens de laatste versie.

– Eenvoudig presentaties maken: geen nieuwe ontwerp-applicatie leren, maar gebruik maken van Microsoft PowerPoint met rijke animaties en mogelijkheden. Of kies een sjabloon uit onze bibliotheek.

– Nooit meer content kwijt: In geval van storingen of andere calamiteiten, ben je dankzij de constante back-up in the cloud nooit meer je content of afspeellijst kwijt.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

 • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
 • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
 • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business