Maak kennis met de MSI Stealth GS77

Maak kennis met de MSI Stealth GS77, een stijlvolle laptop die uitermate geschikt is voor professioneel gebruik én gaming.

Vandaag de dag voorzien technici en ingenieurs onze levens van oneindig veel mogelijkheden. Denk maar aan het streamen van games, ruimtevaart of autonome voertuigen. Het zijn allemaal zaken die in het verleden ondenkbaar waren en ondertussen deel uitmaken van ons alledaags bestaan. Om het onmogelijke mogelijk te maken wordt gebruik gemaakt van krachtige hardware zoals de MSI Stealth GS77, speciaal ontworpen om elke professional van al het nodige te voorzien. Op het werk, maar ook thuis na de werkuren.

De MSI Stealth GS77 is de dunste 17-inch laptop in zijn soort en levert tegelijkertijd krachtige prestaties voor gaming en professioneel gebruik. De zwarte metalen behuizing is 2,8 kilogram licht en straalt klasse uit, waardoor de laptop in elke omgeving ingezet kan worden. Dit maakt van de MSI Stealth GS77 de allerbeste keuze voor zogenaamde Business Gamers. 

MSI Stealth GS77

Krachtige prestaties

Aan het hart van de MSI Stealth GS77 ligt de laatste nieuwe 12e generatie Intel Core i9-12900H processor, gekoppeld met een minstens even indrukwekkende grafische kaart, met keuze tussen de NVIDIA RTX 3070 (8 GB), 3080 (8 GB) of 3080 TI met 16 GB GDDR6 videogeheugen. Wat werkgeheugen betreft is er dan weer plaats voor maximaal 64 GB RAM en data wordt razendsnel weggeschreven dankzij PCIe Gen4 x4 NVMe M.2 SSD’s met een opslagcapaciteit naar keuze en de aanwezigheid van een Thunderbolt 4 usb-c-poort. Wifi 6E zorgt bovendien voor stabiel internetverkeer.

Het maakt dus geen verschil of jouw workflow bestaat uit veeleisende videobewerking, het renderen van 3D-toepassingen of het spelen van de meest veeleisende games van dit moment, de MSI Stealth GS77 levert steeds ongeziene prestaties. Het toestel komt ook uitgerust met Cooler Boost 5 technologie die gebruik maakt van twee ventilatoren en zes warmtepijpen om zo voor 2,3 keer meer luchtstroom te zorgen dan bij de vorige generatie. Zo blijft de laptop steeds koel, waar je hem ook voor gebruikt. 

Display van Full HD tot 4K

Voorzien van de MSI True Color Technology zal het display van de Stealth GS77 je steeds doen genieten van verbeterd kleurcontrast en ongeziene details in het beeld. Afhankelijk of jouw focus meer op gaming of business ligt, kan de keuze gemaakt worden tussen een 17,3” Full HD IPS-display met verversingssnelheid van 360 Hz, een QHD-exemplaar van 240 Hz met 100% DCI-P3 kleurweergave of een model met 4K UHD-display en een verversingssnelheid van 120 Hz. 

MSI Stealth GS77

Wie waarde hecht aan entertainment zal verder ook kunnen genieten van het audiosysteem met zes speakers van Dynaudio, bestaande uit twee paar force-cancelling luidsprekers en een paar tweeters om aan de hoogste eisen op vlak van audio te voldoen. 

Maximale batterijduur

Verder is de MSI Stealth GS77 voorzien van een 99,9 Whr batterij, het wettelijke maximum dat is toegelaten om de laptop mee te mogen nemen op het vliegtuig. Bijgevolg kan je overal werken waar jij maar wil, zonder je zorgen hoeven te maken over de batterijduur van je toestel. 

Kortom, de MSI Stealth GS77 zorgt ervoor dat jij op elk moment je hoogste productiviteitsniveau behaalt of zorgeloos kan ontspannen tijdens het spelen van de laatste nieuwe games en dat allemaal met een stijlvol toestel dat in elke omgeving indruk maakt.

Meer weten over de MSI Stealth GS77? Ontdek het op MSI.com 

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Laat jij ooit een technologisch implantaat steken?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business