Partnerinfo

Ontdek de volgende grote stap in generatieve AI voor Google

Sessies rond Generative AI door Google's Customer Engineer en Devoteam G Cloud's EMEA Workspace Transformation Lead

Ben je klaar om de grensverleggende toepassingen van AI te verkennen en te leren van de succesverhalen van gelijke organisaties die met succes AI-gedreven oplossingen omarmen? Zet de langverwachte Devoteam G Cloud Day dan meteen in je agenda. Het bruisende evenement vindt plaats in Google Brussel en belooft een interessante reis te worden door het rijk van AI. Je ontdekt hoe andere bedrijven de transformatieve kracht van Google Cloud inzetten voor hun weg naar succes. Onze hosts zijn niemand minder dan Google’s Customer Engineer van het Google Cloud Platform en Devoteam G Cloud’s EMEA Workspace Transformation Lead. We lichten alvast een tipje van de sluier op over twee van de vele intrigerende sessies die op het programma staan. De sessies gaan dieper in op de rol die generatieve AI in de nabije toekomst zal spelen in Google Workspace en het ongekende potentieel van AI voor het Google Cloud Platform.

Revolutionaire productiviteit: verken Generative AI in Google Workspace

Bereid je voor op een interessante blik op de toekomst! Verken wat Generative AI Binnenkort betekent voor Google Workspace tijdens een wervelende sessie geleid door de EMEA Workspace Transformation Lead van Devoteam G Cloud. De sessie werpt een schijnwerper op hoe AI de samenwerking versterkt door waardevolle inzichten te bieden in teamdynamiek en kansen voor verbetering te identificeren. Met de integratie van AI in Google Workspace kunnen bedrijven een geheel nieuw niveau van productiviteit en efficiëntie ontgrendelen.

Stel je eens voor: een wereld waarin AI de unieke uitdagingen waarmee teams worden geconfronteerd begrijpt, gedragspatronen herkent en geoptimaliseerde workflows voorstelt. Krijg een dieper inzicht in hoe Generative AI tools teams in staat stellen om slimmer te werken en opmerkelijke resultaten te behalen. Van intelligente documentverwerking tot geavanceerde communicatie-analyse, deze sessie zal het immense potentieel van AI laten zien bij het verhogen van productiviteit en samenwerking.

Bard en Beyond: Ontketen het potentieel van next-level AI met Google

Laat je verbazen terwijl de Customer Engineer van Google Cloud Platform je meesleept op verkenningstocht langs de geavanceerde algoritmen en machine learning-modellen die de AI-capaciteiten van Google aandrijven. Bereid je voor op het onthullen van de best bewaarde geheimen achter de ongeëvenaarde AI-technologie van Google tijdens de laatste sessie. Deze sessie neemt je diep mee in de geavanceerde technologieën waarmee Google’s AI complexe bedrijfsuitdagingen aangaat, van natuurlijke taalverwerking tot beeldherkenning en nog veel meer.

Ontdek hoe Google’s AI op maat kan worden aangepast om te voldoen aan de specifieke behoeften van diverse industrieën en organisaties. Laat je inspireren door concrete voorbeelden waarin Google’s AI bedrijven heeft getransformeerd en hun bedrijfsvoering volledig heeft gerevolutioneerd. De aanpasbaarheid en veelzijdigheid van Google’s AI-oplossingen zullen je doen duizelen en je uitdagen om de grenzeloze potentie van jouw organisatie opnieuw te definiëren.

Kom achter de agenda van de Devoteam G Cloud Day @Google Brussel

Bovenstaande sessies zijn slechts een voorproefje van wat je te wachten staat op de Devoteam G Cloud Day op 06/06/2023. Reserveer je plaats op het evenement boordevol sessies gehost door professionals van toonaangevende organisaties zoals Carrefour, Deliverect, Melexis, RBFA en Barry Callebaut. Onderwerpen variëren van het stimuleren van bedrijfsgroei met Google Cloud, optimalisatie van je Modern Data Stack, klantentevredenheid verhogen met Modern Recommender Systems, het maximaliseren van ROI via Google Workspace en nog veel meer. Mis deze unieke kans niet om te leren van de besten, te netwerken met gelijkgestemde professionals en onschatbare kennis op te doen die jouw organisatie naar nieuwe hoogten brengt. Meld je nu aan en neem deel aan dit opmerkelijke evenement dat jouw kijk op AI en de impact ervan op werkproductiviteit voorgoed zal veranderen.

businessdevoteampartnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals