Partnerinfo

Een betere sound voor de zomer

Teufel Headerafbeelding
© Teufel
Wat je deze zomer ook van plan bent, denk eraan om de beste en nieuwste sound mee te nemen.

Wanneer zonnestralen ons naar buiten lokken, gaat er niets boven het gevoel van de zomer. Of je nu luiert bij het zwembad, geniet van een picknick of op reis gaat met vrienden: de zomer vraagt om levendige momenten en de perfecte soundtrack om je avonturen te begeleiden. De high-end portable audioproducten van Teufel zijn de ultieme reisgenoot voor muziekliefhebbers die hun zomerse avonturen naar een hoger niveau willen brengen.

ROCKSTER AIR 2: de nieuwkomer… en nog beter!

Met het juiste geluid kun je iedereen in de juiste feeststemming brengen: in de tuin, in de gym, op het strand of in het park. De ROCKSTER AIR 2 kan met zijn imposante basgeluid en loepzuivere weergave van hoge tonen de grootste feesten van optimaal geluid voorzien. De luidspreker kan muziekstreams via bluetooth afspelen en biedt parallelle aansluitingen voor een microfoon, een muziekinstrument en externe geluidsdragers. Alle vier kanalen kunnen naar wens worden gemixt. De krachtige vervangbare batterij levert stroom voor een afspeeltijd van ruim vijf uur bij maximaal volume (bij middelhoog volume zelfs meer dan 58 uur).

Rockster Air 2
© Teufel

REAL BLUE PRO: de beste koptelefoon van Teufel ooit!

Een echte audiofanaat doet geen concessies aan geluid. Daarom maakt de REAL BLUE PRO alleen gebruik van de beste technologieën en onderdelen. Het resultaat? Teufels beste koptelefoon ooit! Met uiterst krachtig geluid, een batterijduur van meer dan 40 uur en drie instelbare niveaus van ruisonderdrukking én een transparantiemodus. De door Teufel in eigen beheer ontwikkelde Dynamore® Headphones technologie zorgt voor een uiterst wijds stereopanorama. Een ingebouwde functie voor het personaliseren van het geluid op basis van een hoortest van Mimi Hearing Technologies biedt uitkomst voor gebruikers met licht gehoorverlies.

Real Blue Pro
© Teufel

MUSICSTATION: luxe wereldontvanger

De MUSICSTATION van Teufel biedt luistergenot via alle mogelijke kanalen. Met zes speakers en een vermogen van 100 watt biedt het stereosysteem gebruikers de mogelijkheid om cd’s, radiozenders (FM en DAB+) en streamingdiensten af te spelen met geluid van topkwaliteit – ook in grote ruimtes. Het compacte systeem past in iedere setting en is te bedienen met knoppen op het apparaat, de gratis app of de meegeleverde afstandsbediening.

Musicstation 2023
© Teufel

Niet waar je naar op zoekt bent? Ontdek meer audio highlights op teufelaudio.be.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business