Partnerinfo

Ontdek de JBL Tour Range

JBL Tour One M2
© JBL
Ontdek de Intelligente innovatie én ultieme hifi-audio die samen komen in de nieuwe JBL Tour PRO 2 True Wireless en de Tour ONE M2 koptelefoons.

De nieuwste producten tillen de JBL Tour-reeks naar een hoger niveau met een slimme, naadloze gebruikerservaring en superieure audio, waaronder meeslepend JBL Spatial Sound en de eerste draadloze oortjes geleverd in JBL’s innovatieve smart oplaadcase. 

De JBL Tour PRO 2 wordt gelanceerd met ‘s werelds eerste smart oplaadcase. Optimaliseer je TWS-ervaring met meer dan alleen audio en tik simpelweg op het 1,45-inch LED-touch-display om je muziek te beheren, je sound aan te passen, en oproepen, berichten en social media-meldingen in realtime te ontvangen zonder je telefoon aan te hoeven raken. Eenvoudige navigatie en personalisatie verbinden je met dat wat belangrijk is.

JBL Tour Pro 2 zwart
© JBL

Gemaakt voor productiviteit, ontworpen om te inspireren. Optimaliseer je ANC-prestaties, doe de gehoortest in een lawaaiige omgeving en ontspan in pure stilte: de software doet de rest. Het ontwerp met zes microfoons garandeert een kristalhelder geluid tijdens ieder telefoongesprek.

De JBL Tour ONE M2 overtreft de concurrentie en zelfs JBL’s eigen koptelefoons tot nu toe. Dit exemplaar combineert JBL’s beste hybride True Adaptive ANC met JBL Pro-tuned drivers voor het allerbeste geluid. Of je nu onderweg bent, thuis, of op je werk. True Adaptive ANC-technologie past zich automatisch en realtime aan iedere omgeving aan, waardoor ruis wordt voorkomen en je luisterervaring geoptimaliseerd. Geavanceerde ingebouwde spraakherkenning reageert op je stem, pauzeert de muziek en schakelt Ambient Aware in. Klaar om er weer tegenaan te gaan? Jouw muziek en JBL’s True Adaptive ANC worden automatisch hervat zodra het gesprek voorbij is.

JBL Tour One M2 Champagne
© JBL

Met tot wel 50 uur batterijduur, of 30 uur met ANC geactiveerd, gaan deze koptelefoons langer mee dan je langste reis. Ben je het product vergeten op te laden en moet je er vandoor? Met slechts 10 minuten opladen kan je weer 5 uur legendarisch JBL Pro Sound overbruggen. Stel een aangepast hoorprofiel in met HARMAN’s geavanceerde Personi-Fi 2.0 voor de ultieme gepersonaliseerde geluidsprestaties.

“We zijn heel blij met de introductie van onze nieuwste JBL Tour-lijn: de JBL Tour PRO 2 en de JBL Tour ONE M2. Onze JBL Tour-producten verleggen altijd de grenzen van wat er mogelijk is in koptelefoons en onze twee nieuwste producten zitten boordevol innovatieve technologieën. Ik ben heel enthousiast over wat we hebben ontwikkeld, met name met de smart oplaadcase van de JBL Tour PRO 2. De gebruikservaring staat altijd centraal voor ons. We blijven de audio-ervaring verbeteren, maar verliezen de essentie nooit uit het oog”, aldus Dave Rogers, President HARMAN Lifestyle Division. 

De JBL Tour PRO 2 en de JBL Tour ONE M2 zijn nu verkrijgbaar in de kleuren zwart en champagne op  JBL.com  voor €246,99 en €281,99. 

Kenmerken van de JBL Tour PRO 2: 

  • True Adaptive noise canceling met aanpasbare ANC en aanpasbaar omgevingsgeluid
  • 10 mm dynamische drivers aangedreven door legendarisch JBL PRO-geluid 
  • Aanpasbare geluidservaring met Personi-fi 2.0
  • Meeslepende JBL Spatial Sound 
  • 40 uur totale muziekweergave – 10 uur in de oortjes en nog eens 30 uur in de case
  • 6-mic perfecte telefoongesprekken met VoiceAware
  • Bluetooth 5.3, LE Audio-connectiviteit
  • Ovaal buisontwerp met meerdere maten oordopjes voor comfort, prestaties en de perfecte afdichting

Kenmerken van de JBL Tour ONE M2: 

  • True Adaptive noise canceling met aanpasbare ANC en aanpasbaar omgevingsgeluid
  • 40 mm dynamische drivers afgestemd door legendarisch JBL PRO-geluid
  • Aanpasbare geluidservaring met Personi-fi 2.0
  • Superieure telefoongesprekken met 4-mic technologie met VoiceAware
  • Meeslepende JBL Spatial Sound 
  • Tot 50 uur totale muziekweergave, tot 30 uur met geactiveerde ANC
  • Bluetooth 5.3, LE Audio-connectiviteit
  • Comfortabel, compact, opvouwbaar ontwerp en slechts 268g in gewicht

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business