Partnerinfo

Back 2 School: snel en efficiënt met NVIDIA

back to school
© Nvidia
Ontdek hoe laptops met GeForce RTX-videokaarten je een voorsprong geven in creativiteit, gaming en je studie. 

De tijden van sjouwen met een zware schooltas vol stoffige boeken liggen al een tijdje achter ons, maar toch slepen nog veel studenten een verouderde laptop mee. Terwijl een goede laptop wel degelijk het verschil maakt. Met een krachtige, door kunstmatige intelligentie (AI) aangedreven GeForce RTX-videokaart in je laptop word je ondersteund om de beste resultaten te behalen in elke studierichting. Niet alleen op de schoolbanken en in game, maar ook in je favoriete editing tools heb je baat bij een grafisch sterke laptop. 

 
Voor de creatievelingen onder ons, bestaan er speciale NVIDIA Studio-laptops met GeForce RTX 40-series GPU’s. Deze laptops bieden AI-versnelde prestaties, waardoor je sneller en efficiënter werkt, zonder lang bufferen en renderen. Je krijgt meer gedaan in minder tijd en houdt meer tijd over om je te focussen op wat belangrijk is. GPU’s zijn de drijvende kracht achter een versnelde workflow en die kan jij goed gebruiken dit schooljaar. 

Of je nu de puntjes op de i wilt zetten in je nieuwste digitale project of je creativiteit tot uitdrukking wil brengen, NVIDIA Studio-apps en -softwaretechnologieën zijn ontwikkeld om jou te helpen: 

 • NVIDIA Omniverse – versnelt elke 3D-workflow om te creëren als nooit tevoren. Studenten die een carrière in 3D-animatie nastreven, kunnen rijke en realistische beelden creëren met de overvloed aan tools die Omniverse biedt 
 • NVIDIA Broadcast – kan elke kamer omtoveren tot een thuisstudio, voor hen die graag een podcast- of livestreamcarrière willen opzetten of verbeteren. De ruisverwijderings- en echo-verwijderingsfunctie gebruikt AI om ongewenste achtergrondgeluiden te elimineren met een druk op de knop. Daarnaast laat de oogcontact-functie het lijken alsof je rechtstreeks naar de camera kijkt, zelfs als je een blik opzij werpt. Ideaal voor online colleges! 
 • NVIDIA Studio laptops – NVIDIA GeForce RTX 40-series en Studio-laptops gebruiken de kracht van AI, zodat je sneller kunt gamen, creëren en studeren. Geef de nieuwste games een boost met realistische, door AI aangedreven graphics, krijg toegang tot het exclusieve NVIDIA Studio-platform met creatieve tools en tech, en versnel STEM-applicaties zodat je je huiswerk sneller afkrijgt: 
  • AI-verhoogde prestaties die STEM-applicaties versnellen met 1.7x, gamen met 3.1x en creëren met 3.4x ten opzichte van zonder AI 
  • Tot 22x sneller in bèta/technische vakken dan een gemiddelde laptop 
  • Tot 14x sneller bij gamen in vergelijking met een gemiddelde laptop 
  • Tot 13x sneller voor creatieve toepassingen dan een gemiddelde laptop 

Daarnaast kan je je prestaties een enorme boost geven met DLSS 3. DLSS 3 wordt aangestuurd door de GeForce RTX 40-series en maakt gebruik van AI om extra frames van hoge kwaliteit te creëren met Frame Generation. Hiermee ervaar je realistische en meeslepende graphics met ray tracing, een grote sprong in prestaties met AI-aangedreven DLSS 3, de laagste systeemlatentie en beste responsiviteit voor het ultieme competitieve voordeel.  
 

Kortom, NVIDIA Studio brengt AI-gedreven tools die je ondersteunen in zowel je studie als in creatieve projecten. Kies voor efficiëntie, kracht en succes en haal alles uit dit schooljaar! NVIDIA helpt de student natuurlijk graag een handje door mooie kortingen aan te bieden op verschillende laptops. 
 
Bekijk de Back 2 School deals hieronder: 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business