Partnerinfo

Ervaar sound op een nieuw level: Teufel Black Deals

Black Deals Teufel
© Teufel
De frisse novemberwinden markeren niet alleen de komst van de winter, maar kondigen ook de grootste audio sale van het jaar aan.

Met kortingen tot 43 % staat Teufel Audio klaar om audiofreaks en muziekliefhebbers te betoveren met een audio-extravaganza als nooit tevoren. Van koptelefoons tot homecinema systemen, in- en outdoor systemen: de Black Deals van Teufel zijn een feest van de prachtigste sounddeals.

Soundbars voor je thuisbioscoop

Je tv heeft een prachtig beeld, maar de sound van je flatscreen kan vaak wel een upgrade gebruiken. Onze soundbars tillen het geluid van je films en series naar een nieuw level. En of je nu kiest voor de slanke CINEBAR ONE of de uitgebreide CINEBAR 11 – de installatie is een fluitje van een cent! Sluit de soundbar met een HDMI-kabel aan op je tv en klaar is kees!

Bluetooth koptelefoons voor thuis & onderweg

Of je nu sport met de AIRY TWS oortjes of thuis op de bank naar een film kijkt met de allernieuwste noise cancelling koptelefoon REAL BLUE PRO: met onze bluetooth koptelefoons ben je verzekerd van een sublieme sound, waar je ook bent. En als je op zoek bent naar een koptelefoon die gegarandeerd altijd bij iedere outfit past: De SUPREME ON on-ear koptelefoon is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

© Teufel

Bluetooth speakers voor binnen & buiten

Robuust, duurzaam en altijd met een krachtig geluid: de ROCKSTER serie is als outdoor speaker gemaakt voor tuinfeesten, spontane raves en live sessions. De buitenspeakers zijn er in vier verschillende afmetingen én als stereoset. De nieuwste aanwinst uit de ROCKSTER familie is de ROCKSTER AIR 2 met bluetooth 5.0 met aptX, aptX HD en AAC voor een lossless draadloze muziekweergave. Voor een volle en warme sound thuis met veel streamingopties is er de MOTIV HOME. Met features als Airplay 2 en Chromecast, Spotify Connect, TIDAL, internetradio maar ook bluetooth gaan alle streamingwensen volop in vervulling. Ook de actieve stereospeakers ULTIMA 25 ACTIVE en ULTIMA 40 ACTIVE – voor nog meer functionaliteit bij het luisteren naar muziek.

Ontdek nog meer audiosystemen van Teufel in de Black Deals sale!Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business