Partnerinfo

Bouwen aan de toekomst van datacenterinfrastructuur: Een gesprek met de CEO van Compass Datacenters, Chris Crosby 

© Vertiv
Ontdek hoe Compass Datacenters, met meer dan $5 miljard aan opgeleverde projecten tot november 2023, samenwerkt met Vertiv om oplossingen te introduceren in belangrijke markten, waaronder Milaan, Toronto, Phoenix, Virginia en Dallas.

Deze samenwerking brengt industrieleiders samen om te voldoen aan de huidige marktbehoeften en innovatieve ontwerpen te creëren voor vloeibare, luchtgekoelde en toekomstbestendige AI-technologie. 

Compass Datacenters combineert geavanceerde bouw- en productieprocessen met innovatieve technologie, en ontwerpt en bouwt datacenterprojecten voor enkele van ‘s werelds grootste hyperscalers en cloudproviders. 

Opgericht in 2011 door Chris Crosby, geeft Compass prioriteit aan de totale milieu-impact van ontwerp tot prestaties na oplevering en beschouwt continue verbetering als een kernovertuiging. 

Compass Datacenters heeft opmerkelijke groei doorgemaakt. Tot november 2023 heeft het meer dan $5 miljard aan datacenterprojecten opgeleverd, gebruikmakend van zijn locaties in belangrijke datacentermarkten zoals Milaan, Toronto, Phoenix, Virginia en Dallas. De oplossingen van Vertiv blijven een cruciale rol spelen terwijl Compass voortbouwt op dit momentum. Deze langdurige samenwerking heeft geleid tot innovatieve ontwerpen voor vloeibare, luchtgekoelde en toekomstbestendige oplossingen. Duik in de transformerende samenwerking die de toekomst van datacenters vormgeeft.

Download de casestudy via deze link.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business