Reviews

Dell V525W: veelzijdige printer voor de thuiswerker

De Dell V525W is een bovenlader en heeft ook een automatic document feeder om – eenzijdig, dat wel – tot 35 vellen te scannen. De voorzijde wordt over de volle breedte ingenomen door een uitklapbaar bedieningspaneel.

Scannen en kopiëren kan rechtstreeks vanaf het kleurendisplay, dat zeer uitgebreide keuzemenu’s biedt met indrukbare pijltjestoetsen. Het scherm toont bovendien de voortgang van de werkzaamheden en statusmeldingen.

Extra"s

De V525W heeft aan de voorkant geen sleuf voor geheugenkaartjes, maar wel een Pictbridge USB-sleuf voor digitale camera’s, die je ook voor USB-sticks kan gebruiken. Als je kopieert vanaf het paneel krijg je maar liefst achttien opties om de kopie te bewerken.

De automatische documentinvoer maakt acties mogelijk die tot voor kort voorbehouden waren aan professionele printers, zoals het kopiëren van een- naar tweezijdige documenten. De feeder is echter eenzijdig, zodat je tweezijdige documenten alsnog handmatig moet omdraaien.

Conclusie

Deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke multifunctional laat zich makkelijk instellen. Als printer en scanner is hij vrij snel en de grafische kwaliteit is redelijk tot goed. Voor fotohobbyisten is hij minder geschikt. Het aantal opties om foto’s te bewerken is erg beperkt. De printer is weliswaar snel, maar de testfoto’s waren oververzadigd en zelfs een instelling als ‘natuurlijk’ kon daar weinig aan verhelpen.

Prijs: 115 euro
Website: Dell

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business