Reviews

Kies de smartphone die het best bij jou past

Wij testten 25 smartphones, met prijskaartjes van 129 tot 699 euro, en zochten er per prijsklasse de beste koopjes voor je uit.

De beste smartphone is ongetwijfeld ergens in de duurdere regionen van de markt terug te vinden, maar niet iedereen heeft een half maandloon over voor een telefoon. Daarom is het niet belangrijk wat de beste smartphone is, je wilt weten wat de beste smartphone voor jou is.

Daarom splitsen we deze massatest op in drie categorieën: toestellen onder de 200 euro, telefoons waarvoor je 200 tot 400 euro neertelt, en tot slot de echte high-end exemplaren, die je niet voor minder dan 400 euro op de kop tikt. Elk toestel wordt afzonderlijk beoordeeld, zodat je zelf kan lezen waarom we bepaalde toestellen goed vinden en andere niet. Een score blijft immers altijd een beetje subjectief, want niet iedereen hecht evenveel belang aan elk aspect van de telefoon.

Het overgrote merendeel van de verkochte toestellen vandaag draait Android, en dat zie je ook in deze test. In elke categorie testten we ook één Windows Phone. Dat ecosysteem mag dan wel een stuk minder populair zijn, dat wil niet zeggen dat de telefoons niets in hun mars hebben.

[related_article id=”161563″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business