Reviews

Review OnePlus X

Voordelen
Batterij
Amoledscherm
Regelmatige updates
Prestaties
Nadelen
Vettige vingermagneet
Enkel online verkrijgbaar
Hardwareknoppen niet verlicht
Aanbevolen prijs: €269
Waar te koop?
Totaalscore 9
De OnePlus X komt verrassend uit de hoek, met een prijs-kwaliteitverhouding die in het middensegment moeilijk is te overtreffen.

Op het eerste zicht doet deze OnePlus X erg denken aan de typische Chinese modellen: geronde hoeken met schermen die ultragevoelig zijn voor vettige vingers. Na exact twee minuten kan je al geen plekje meer vinden dat geen vingerafdruk bevat. Een coatingprobleem dat we ook al zagen bij de OnePlus One.

Verder is het echt een moeilijke zoektocht naar meer minpunten; dit budgettoestel is, ondanks zijn notering in het roemloze rijk der middensegment, echt het beste toestel dat OnePlus reeds uitspuwde.

De binnenkant is exact dezelfde als die van de One, met een aantal dingen die ze hebben geleerd van de OnePlus Two. Zo heb je de volumeslider om snel tussen profielen te schakelen. Ook krijg je voor het eerst een microSD-sleuf die je geheugen kan uitbreiden tot 128 GB.

Ook qua formaat slagen ze de nagel op de kop: 5 inch is voor dit soort toestel perfect. Prestatiegewijs zal je, ondanks de binnenkant die een jaar oud is, met een chronometer moeten zoeken naar vertragingen of apps die niet naar behoren werken. Je krijgt hier echt een premiumtoestel voor de prijs van een budgettoestel. Vanaf december komen er ook open verkoopdagen.

Klik hier voor onze uitgebreide review van de OnePlus X.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business