Reviews

Review Nvidia Shield Tablet

Voordelen
Bliksemsnel
Uitstekende beeldkwaliteit
Innovatief voor gamers
Nadelen
Autonomie valt tegen
Zwaar
Lastige aan/uitknop
Aanbevolen prijs: €349
Waar te koop?
Totaalscore 8
De Nvidia Shield Tablet is een toptablet voor gamers. De doorsnee gebruiker zal echter met minder ook al tevreden zijn.

Van alle tablets in deze massatest is het HD-scherm van de Shield Tablet het mooiste. De kleuren zijn waarheidsgetrouw, zwart is echt zwart en het prima geluid maakt van de tablet de ideale filmvriend. Nvidia gebruikt de Shield Tablet als showcase om te laten zien wat het allemaal kan, en dat resulteert in een absurd snelle chip die de concurrentie in deze test ver achter laat. 25 procent sneller dan de Xperia Z3 Tablet Compact, die op plaats twee staat.

Zelfs de camera op deze tablet is het vernoemen waard, geen enkele tablet in deze test kom nog maar in de buurt. Snel foto’s nemen, mét HDR. Ook filmen in full hd ziet er fantastisch uit, knap werk van Nvidia. De Shield Tablet is ook een draagbare spelconsole: voor 50 euro meer heb je er een draadloze controller bij. Je kan zelfs spelletjes van je computer (met Nvidia grafische kaart) rechtstreeks streamen naar je tablet. Zo kan je gamen op de zetel, of verbinden met je tv op het grote scherm, terwijl je pc ergens anders staat.

Hij is echter niet perfect: 7 uur video kijken is genoeg, daarna mag je hem opnieuw opladen. 3 uur gamen is ook al voldoende. De Shield Tablet is ook dik en zwaar, en heeft en heel stroeve aan/uitknop waar je snel gefrustreerd op wordt. Toptablet, zeker voor gamers, maar voor doorsnee gebruikers is minder ook al lang genoeg.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business