Reviews

Review Huawei MediaPad T1 10.1

Voordelen
4G
Prijs
Batterij
Nadelen
Beperkte RAM
Beperkt geheugen
Android 4.4.4
Aanbevolen prijs: €199
Waar te koop?
Totaalscore 6
Huawei probeert met de MediaPad T1 10.1 een degelijke tablet op de markt te brengen tegen een scherpe prijs. Jammer genoeg is het bedrijf niet volledig in zijn opzet geslaagd.

Met een prijskaartje van 199 euro wil Huawei een degelijke tablet aanbieden tegen een schappelijke prijs. Wanneer we de specificaties van de MediaPad bekijken, merken we echter dat het Chinese bedrijf niet volledig in zijn opzet is geslaagd. Voor net geen 200 euro krijg je namelijk 1 GB RAM, 16 GB geheugen, een schermresolutie van 1280 bij 800 pixels en de ietwat verouderde Android KitKat. Binnen deze prijsklasse zijn deze specificaties zeker niet slecht, maar er zijn verschillende merken die het beduidend beter doen. Zo biedt Toshiba een tablet aan voor dezelfde prijs, maar met dubbel zo veel RAM en geheugen.

Het grote voordeel aan de MediaPad is echter de ondersteuning van 4G LTE. Binnen deze prijsklasse is de ondersteuning van mobiel internet namelijk zo goed als onbestaande en op dit vlak weet de tablet dan ook boven zijn budgetprijs uit te stijgen. Ook de batterij, welke het zeven en een half uur volhield in onze test, heeft ons kunnen bekoren. Deze combinatie maakt de tablet ideaal voor eenieder die graag lichte taken zo goed als overal wil kunnen uitvoeren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business