Reviews

Review Teufel Airy: Slanke headset

Voordelen
Draadloos
Werkt ook bekabeld
Subliem geluid
Onzichtbare microfoon
Bedieningsknoppen
Nadelen
Niet oplooibaar
Oorschelpen net iets te klein
Laadt enkel op via pc
Aanbevolen prijs: €149
Waar te koop?
Totaalscore 8
Op het eerste zicht lijkt dit een eenvoudige koptelefoon te zijn. In werkelijkheid is het de perfecte headset voor thuis en op kantoor.

Teufel is bij ons niet zo bekend. Eerder bespraken we reeds de Teufel Real Z, maar toch merk ik dat het merk moeite heeft om in ons land bekendheid te verwerven. Dat komt omdat je de systemen van de Duitse fabrikant simpelweg niet in de winkel vindt. Teufel verkoopt namelijk enkel via zijn eigen webshop, waardoor het merk een scherpe prijs kan aanbieden. Bovendien vind je daar geregeld speciale acties: de Airy wordt daar bijvoorbeeld regelmatig in prijs verlaagd naar 100 euro. Wie kan daar nog neen tegen zeggen?

Subliem geluid

Voor de oorspronkelijke prijs krijg je alleszins ook al erg veel waar voor je geld. De headset weegt niks, zit redelijk comfortabel en geeft een heerlijke muziekbeleving. Headsets die je op kantoor gebruikt, zullen zelden zo’n goede klank geven als deze. Op het eerste zicht zou je overigens niet zeggen dat je met een headset te maken hebt; de microfoon zit namelijk verstopt in de rechter oorschelp. De microfoon werkt probleemloos met je Android, pc en Mac en kan feilloos overweg met applicaties als Skype, Facetime en gewone telefoongesprekken.

De headset gaat op een batterijlading tussen de 15 en de 20 uur mee, maar wanneer de batterij het begeeft, kan je gewoon de meegeleverde AUX-kabel gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business