Reviews

Lezerstest: Epson EcoTank ET-2711

Samen met Epson ging TechPulse op zoek naar vijf lezers om de Epson EcoTank ET-2711 uit te proberen. Zij delen hier hun bevindingen.

De testers kregen de printer thuisgestuurd en mochten er een ruime maand mee aan de slag om een goed oordeel te vellen. Na het testen schreven zij een review waarin ze hun bevindingen delen. Hun bevindingen hebben zij uitgebreid uiteengezet in losse reviews en vind je onderaan dit artikel.

 

EcoTank ET-2711

De Epson EcoTank ET-2711 is een gebruiksvriendelijke en voordelige all-in-one-printer op maat van drukke gezinnen. Het toestel blinkt uit in betrouwbaarheid. Dankzij het innovatieve inkttanksysteem kan je tot drie jaar lang zorgeloos printen, zonder dat je nieuwe inktpatronen moet voorzien. Is het toch tijd om de inkt bij te vullen, dan doe je dat gewoon met een flesje. Door de grote hoeveelheid meegeleverde inkt is de EcoTank ET-2711 bovendien uitermate voordelig op de lange termijn. Hoewel dit toestel een instapmodel is, heeft het heel wat functies aan boord. Zo kan je de printer rechtstreeks via usb op je pc aansluiten of rechtstreeks met je smartphone verbinding maken met wifi-direct. De bijhorende applicatie zorgt ervoor dat mobiel printen eenvoudiger is dan ooit.

 

Hieronder vind je de bevindingen van de testers:

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business