Princess Smart Glazen Paneel
RECENSIEOVERZICHT
PRO
  • Mooi design
  • Handige bediening via app
  • Ideaal voor één ruimte
CON
  • Elektriciteitskabel te kort

Met de Princess Smart Glazen Paneelverwarming is je woonkamer binnen de kortste tijd lekker warm. Wij gingen ermee aan de slag en waren aangenaam verrast.

Een slimme verwarming, kan dat? Jazeker. Dat bewijst dit elektrisch verwarmingspaneel van fabrikant Princess. De Princess Smart Glazen Paneelverwarming heeft met 2000 W vermogen de mogelijkheid om extra snel en efficiënt te verwarmen. Het toestel heeft een strak design, waardoor het bij elke inrichting past.

Het verwarmingspaneel wordt standaard geleverd met zetstukken, waardoor hij eenvoudig neergezet kan worden. Verder biedt de paneelverwarming de mogelijkheid om aan de muur te worden opgehangen. Te warm, te koud? Verwarmen kan tussen 15⁰ en 35⁰. Maar hoe scoort hij nu over het algemeen?

Princess Smart Glazen Paneel
Je kan ‘m ook aan de muur monteren.

Princess bedienen met een app

De Princess Smart Glazen Paneelverwarming is gemakkelijk door middel van een app te bedienen. Hierdoor kun je de Princes Smart Glazen Paneelverwarming al aanzetten, wanneer jij nog naar huis aan het rijden bent. De app maakt het mogelijk om de temperatuur te bepalen en tijdschema’s instellen.

Het is dus mogelijk om het verwarmingspaneel de badkamer al te laten voorverwarmen terwijl jij nog het laatste stukje van Peaky Blinders meepikt. Zo kun je straks douchen in een lekkere warme badkamer. De bediening van de app is gemakkelijk, het hele installatieproces verliep iets minder vlot. Het duurde namelijk even voordat de Princess Smart Glazen Paneelverwarming geconnecteerd is met de Wi-Fi, maar dat kan ook met de stabiliteit van mijn WiFi-connectie te maken hebben.

Veiligheid boven alles

De display en de app maken het mogelijk om een kinderslot in te stellen, hierdoor is het product veilig om te gebruiken op bijvoorbeeld kinderkamers. Verder zit er een oververhittingsbescherming gemonteerd in de Princess Smart Glazen Paneelverwarming wat ervoor zorgt dat het paneel afslaat, wanneer deze te heet wordt.

Al eerder heb ik benoemd dat het ideaal is om deze paneelverwarming in de badkamer te installeren zodat je in lekkere warme badkamer kan omkleden of douchen (ik spreek uit ervaring). De toets is ontwikkeld met een IP24 beschermingsklasse, waardoor de paneelverwarmer spatbestendig is. Het enige nadeel is dat de Princess Smart Glazen Paneelverwarming met een korte elektriciteitskabel komt, waardoor de paneelverwarmer dicht bij een stopcontact moet worden gemonteerd.

Eindoordeel

De Princess Smart Glazen Paneelverwarming doet wat hij belooft. De paneelverwarming is gemakkelijk in gebruik en extra interessant doordat het te bedienen is met een app. Het feit dat het veilig is geeft een geruststellend gevoel. Niet geheel onbelangrijk, de elektrische verwarming is ook nog eens streling voor het oog.

TechPulse geeft een Princess Smart Paneelverwarming weg. Wil je er eentje winnen? Waag nu je kans!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here