Tips

League of Evil: red de wereld!

Voor sommige gamers is het spelen van de echte klassieke platformgames nog steeds de favoriete bezigheid. League of Evil is zo’n old-school platformgame waar je je toch zeker een aantal uren mee kunt vermaken.

Het spel is een kruising tussen Mega-man en Contra, twee andere welbekende platformgames.

In League of Evil zijn er een aantal wetenschappers aan de macht gekomen welke snode plannen hebben met de wereld. Jouw spelpersonage is een superagent die deze wereld moet zuiveren van deze kwaadaardige wetenschappers.

[related_article id=”161563″]

Om dit voor elkaar te krijgen zul je om je tegenstanders te verslaan en je een weg te kunnen banen door de levels, gebruik moeten maken van een aantal spectaculaire moves. Spring hierbij van muur naar muur om over de gevaarlijkste obstakels te geraken.

League of Evil bevat 160 uitdagende levels welke jou hoogstwaarschijnlijk vele uren aan spelplezier zullen opleveren. Ga dus nu de strijd aan met de kwaadaardige wetenschappers en zorg ervoor dat de wereld verlost wordt van dit gespuis.

Het spel is beschikbaar in twee varianten. Er is een gratis versie waarbij je een beperkt aantal missies kunt spelen en een betaalde versie (77 eurocent), waarbij je alle missies kunt voltooien.

Androidappsdownloadsevilgameleaguemobielofplatform

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals