Tips

Online spullen kopen kan nu nog makkelijker

Een nieuwe TV, een cameratasje of een epilator? 3 meter audiokabel, een nieuw kleedje of een pak pampers? Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het vinden op Amazon.

En Amazon heeft ook een app. Met de Amazon-app, die beschikbaar is voor iOS, Android en Windows Phone, kan je doorheen de Amazon-catalogus bladeren, rechtstreeks vanuit de app aankopen doen en openstaande bestellingen opvolgen.

Bestellingen die verzonden zijn kan je ook nog traceren – zo weet je precies waar je pakketje is en wanneer het zal aankomen. Verder kan je met een druk op de knop een product toevoegen aan je wenslijst (ja, die link is een stiekeme hint naar mijn wenslijstje), productfoto"s bekijken en reviews lezen.

[related_article id=”161563″]

Een leuke toevoeging is dat je naar producten kan zoeken. Dat kan met een barcodescanner of je kan gewoon zoeken op naam. Perfect als je in een winkel staat en jezelf afvraagt of het op Amazon niet goedkoper zou zijn.

Bij die barcodescanner moeten we trouwens wel een kanttekening maken: we hebben vijf technologieproducten gescand, en slecht drie ervan konden we vinden via de barcode. De overige twee waren wel beschikbaar op Amazon, maar konden niet gevonden worden met de scanner.

De Amazon Mobile-app is beschikbaar op iOS (aparte iPad-app), Android en Windows Phone. Screenshots vind je hieronder.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business