Tips

Breng gemakken Outlook 2010 terug in Outlook 2013 met plug-in

De Outlook 2013 Add-in brengt verdwenen functies uit Outlook 2010 weer terug, zoals het wissen van e-mails via het notificatievenster en beheer van meerdere persoonlijke kalenders.

Je kunt niet iedereen tevreden houden, zeker niet bij het uitbrengen van nieuwe versies van populaire desktopsoftware. Toen Microsoft Office 365 op de markt bracht, vielen veel mensen vooral over de gedeeltelijke overstap naar het cloudabonnement.

Outlook is veruit een van de belangrijkste programma’s in deze suite en in de laatste uitvoering (Outlook 2013) sneuvelden enkele handige functies uit Outlook 2010. De auteur van Outlook 2013 add-in brengt deze verloren zonen weer terug op het toneel voor de mensen die leven in hun Outlook-inbox.

[download_file]

Op de projectpagina kun je in woord en beeld exact zien wat je met deze gratis add-in allemaal terugkrijgt, maar we sommen het nog eens kort op.

[related_article id=”160534″]

Net als in Outlook 2010 kun je gemaakte afspraken voor de komende dagen terugzien in het takenpaneel, waar je categorie en status in een oogopslag kunt zien.

De auteur heeft daarnaast ondersteuning toegevoegd voor meerdere kalenders en brengt ook de mogelijkheid terug om e-mailberichten direct af te vlaggen of wissen in de systeemvaknotificatie.

Er zijn ook minder zichtbare verbeteringen, zoals de mogelijkheid om een e-mail in een afspraak te veranderen door hem naar een tijdvak van de kalender te slepen. De ontwikkelaar zegt wel dat niet alles honderd procent foutloos werkt. Lees daarom goed bij welke functies je mogelijk problemen kunt verwachten.

Deze add-in zit verpakt in een ZIP-archief. Nadat je het hebt gedownload via de downloadlink in dit artikel, moet je dat archief uitpakken en op het VSTO-bestand dubbelklikken om Outlook 2013 Add-in te installeren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business